کد خبر:۴۵۲۹۸۵
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی آذربایجان غربی:
سوگواری اباعبدالله الحسین بزرگترین کار فرهنگی عالم است
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی ارومیه به برنامه های ماه محرم اشاره کرد و گفت: سوگواری اباعبدالله الحسین بزرگترین کار فرهنگی عالم است که در طول ماه محرم به این امر مهم می پردازیم.
مهدی خواجه، مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی استان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ارومیه، گفت: سوگواری اباعبدالله الحسین بزرگترین کار فرهنگی عالم است که در طول ماه محرم به این امر مهم می پردازیم.
وی با اشاره به برگزاری این برنامه ها در طول دهه محرم افزود: در این برنامه علاوه بر دسته های سینه زنی و عزاداری برنامه سخنرانی برای دانشجویان با حضوراستادان برجسته ی استانی تدارک دیده شده است.
خواجه، در ادامه اظهار داشت: برنامه های مذهبی و معنوی با حضور دانشجویان و اساتید در روز تاسوعا و عاشورا در دانشگاه ها ی ارومیه برگزار خواهد شد.
وی در پایان به مراسم عزاداری سومین روز شهادت امام حسین (ع) اشاره کرد و گفت: با تجمع تمامی دانشگاه ها در دانشگاه ارومیه برنامه ای با عنوان دانشجویان عاشورایی جهت بیعت با امام خویش برگزار می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.