کد خبر:۴۵۳۵۷۳

دستگیری اخلالگر اقتصادی پس از ۶ سال

رئیس کل دادگستری لرستان گفت : یک اخلالگر اقتصادی پس از شش سال فرار از قانون دستگیر شد.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ جعفر بدری گفت: زندانی فراری "الف-خ"  که 6 سال قبل در حین شناسایی اموال  از دست ماموران گریخته بود در یکی از استان‌های شمالی کشور دستگیر شد.
 

رئیس کل دادگستری لرستان گفت: متهم" الف-خ" که یکی از هفت اخلال گر مهم اقتصادی کشور محسوب می شود؛  جهت ادامه رسیدگی ،در اختیار مقامات قضایی استان لرستان قرار گرفته و هم‌اکنون در زندان خرم‌آباد تحت نظر است.
 

متهم" الف- خ" در دهه 80 به بهانه ثبت نام خرید خودرو، مبالغی کلان از بیش از 2 هزار و 400 نفردریافت کرد اما چون به تعهداتش عمل نکرد، در سال 1388 به همراه 37 نفر از همدستانش دستگیر و روانه زندان شد.
 

این افراد به اتهام کلاهبرداری، تحصیل مال نامشروع و حیف و میل اموال مردم مورد محاکمه قرار گرفتند اما رسیدگی به پرونده متهم اصلی"  الف –خ" به علت فراروی همچنان باز است.
 

شمار شاکیان این پرونده  دست کم 2 هزار و 400 نفر و میزان طلب آنان 12 تا 13 میلیارد تومان اعلام شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار