کد خبر:۴۵۳۵۹۹
در زرقان صورت گرفت:

دومین مرحله طرح جونده‌کشی در راستای کاهش بیماری سالک

در راستای مبارزه با مخزن بیماری سالک، دومین مرحله طرح جونده‌کشی در مهرماه سال ۹۴ در شهرستان زرقان به اجرا درآمد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امینه دادور، رئیس شبکه بهداشت و درمان زرقان، با اشاره به همکاری اداره جهاد کشاورزی و شهرداری لپویی و  دهیاری های روستاهای بندامیر و رحمت آباد زرقان در این اقدام، گفت: عملیات طعمه گذاری و لانه کوبی کلنی های جوندگان در شعاع ۵۰۰ متری کانون های آلوده به سالک شهر لپوئی و دهستان های بندامیر و رحمت آباد انجام شد.

 

 وی افزود: در این مرحله از عملیات، اداره جهاد کشاورزی در زمینه تأمین سم فسفر، شهرداری لپوئی در زمینه تامین نیرو و گندم و دهیاری ها در زمینه تأمین نیرو با مرکز بهداشت همکاری داشتند.

 

رئیس شبکه بهداشت و درمان زرقان در ادامه خاطرنشان کرد: کار شناسایی کلنی جوندگان در کانون های آلوده و نظارت بر اجرای برنامه جونده کشی توسط بهورزان و کارشناسان بیماری های واگیر شبکه بهداشت و درمان زرقان انجام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار