به گزارش خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، با اشاره به اینکه اجرای طرح تاک با همکاری بخش خصوصی در رستورانی به ظرفیت ۳۰۰ نفر برای دانشجویان دختر و پسر به طور جداگانه صورت می گیرد، گفت: این طرح در کنار رعایت اصل صرفه و صلاح دانشگاه، خدمات رفاهی ویژهای در حوزه تغذیه برای دانشجویان فراهم آورده و روزانه ۲۰۰۰ پرس غذا ارائه خواهد داد.
حسین امامعلی پور تصریح کرد: دانشگاه به لیست ۵ سلف سرویس خود در سیستم اتوماسیون تغذیه، رستوران ویژه طرح تاک را نیز اضافه می کند و دانشجویان میتوانند غذاهای ارائه شده در آن رستوران ها را نیز در سیستم اتوماسیون (سماد) بــــرای وعده های ناهار و شام رزرو کنند که دانشگاه یارانه تخصیصی به غذای هر دانشجو را تقبل کرده و مابه التفاوت را خود دانشجو پرداخت خواهد کرد.
وی تصریح کرد: در این مرکز علاوه بر ارائه غذا در قالب طرح تاک، غذای آزاد نیز با قیمت و آنالیز مورد تایید مدیریت امور دانشجویی نیز ارائه خواهد شد و بر اساس مصوبه هیات رئیسه دانشگاه در مرحله اول دانشجویان غیر بومی و خوابگاهی از این طرح بهره مند خواهند شد و در مراحل بعدی به تمام دانشجویان تسری داده خواهد شد.
امامعلی پور با اشاره به مزایای طرح تاک گفت: ایجاد تنوع غذایی مناسب و افزایش رضایتمندی و استفاده از غذاهای سالم در منوی غذایی، کاهش بار ترافیکی سلف های دانشجویی، کاهش هزینه های دانشگاه در حوزه یارانه تغذیه دانشجویی، ایجاد رقابت مثبت در حوزه تغذیه مابین سلف های خصوصی و دولتی در دانشگاه و استفاده دانشجویان در ایام تعطیلات از غذای این رستوران با قیمت آزاد (مصوب دانشگاه) از جمله مزایای این طرح است.
لازم به ذکر است، طرح تاک با هزینه ۴۰۰ میلیون ریال به بهره برداری رسیده است.