کد خبر:۴۵۳۸۹۹
تسلیمی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

در اجرای برجام باید کاملا محتاطانه عمل کرد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور فسا گفت: در اجرای برجام برای جلوگیری از هرگونه نفوذ و بد عهدی باید کاملا محتاطانه عمل کرد.

امیر حسین تسلیمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور فسا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شیراز، گفت: با توجه به سابقه مکر و حیله غربی ها از پس از انقلاب تا کنون، در اجرای برجام برای جلوگیری از هرگونه نفوذوبد عهدی باید کاملا محتاطانه عمل کرد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علمی وکاربردی کازرون‎ افزود: پس از تاکیدات مکرر رهبر مبنی برحذف یکپارچه تحریم ها در متن برجام در بسیاری از موارد از واژه تعلیق استفاده شد وهمین امر ممکن است مار ابه خواسته های مورد نظر در لغو تحریم ها نرساند.

 

این فعال دانشجویی بیان کرد: ما تا کنون بارها حسن نیت خود را به جهانیان اثبات کرده و قدمهای اولیه را برداشته ایم؛ اما با توجه به تاکیدات رهبر انقلاب و قول غربی ها برای لغو تحریم ها از تاریخ امضای توافق نامه تا کنون هیچ حرکت سازنده ای از طرف آن ها صورت نپذیرفته است.

 

وی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون لزوم پیگیری اقتصاد مقاومتی حتی پس از اجرایی شدن برجام گفت: در اقتصاد مقاومتی همان گونه که از اسم آن نیز مشخص است، باید کشور در خیلی از امور وصنعت ها به خودکفایی لازم برسد تا تحریم ها و فشار های غربی هیچ صدمه ای به اقتصاد آن وارد نکند.

 

تسلیمی تصریح کرد: ورود سرمایه گذاران خارجی شاید بتواند زیمنه های رشد تکنولوژی را در بعضی از صنعت های ما به همراه داشته باشد؛ اما اگر با برداشته شدن تحریم ها در صنعت خودرو سازی وحتی کشاورزی تنها واردات محض صورت پذیرد، حتما ضربه مهلکی به اقتصاد کشور وارد خواهد شد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علمی و کاربردی کازرون‎ در پایان بیان کرد: امید است دولت با تدبیر لازم به مقوله اقتصاد مقاومتی پرداخته و در رشد آن همت لازم را به کار برد؛ زیرا عدم توجه به این نکته مهم ضربات جبران ناپذیری را به اقتصاد کشور وارد خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار