آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۵۰۰۳
کاخ‌سفید:

دعوت از ایران به معنای نادیده گرفتن حمایت تهران از اسد نیست

سخنگوی کاخ سفید در واکنش به دعوت شدن ایران به مذاکرات وین درباره سوریه گفت که گفت‌وگوها درباره سوریه زمانی معنی دارد که همه طرف‌ها حضور داشته باشند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، "اریک شولتز" سخنگوی کاخ سفید در واکنش به دعوت شدن ایران به مذاکرات وین درباره سوریه گفت که گفت‌وگوها درباره سوریه زمانی معنی دارد که همه طرف‌ها حضور داشته باشند.

 

وی در ادامه کنفرانس خبری خود گفت که دعوت از ایران برای شرکت در کنفرانس وین درباره سوریه به معنای نادیده گرفتن حمایت‌های این کشور از نظام بشار اسد و ادامه حمایت‌ها از سازمان‌های تروریستی نیست.

 

سخنگوی کاخ سفید گفت که آمریکا هیچ قصدی برای انجام عملیات زمینی وسیع طولانی مدت همانند عملیات پیشین در عراق و افغانستان، در سوریه ندارد.

 

همچنین آنتونی بلینکن قائم مقام وزیر خارجه آمریکا امروز در گفتگو با شبکه فرانس24 گفت که بدون ایران سخت است که بتوان راه‌حلی را برای بحران سوریه تصور کرد.

 

بلینکن گفت: ما از مشارکت ایران در گفتگوها سوریه استقبال می‌کنیم، عربستان سعودی با این امر (دعوت از ایران) موافقت کرده است.

 

بر اساس گزارش‌ها وزرای خارجه از 10 کشور جهان در نشست وین که در 30 اکتبر (8 آبان) درباره بحران سوریه تشکیل خواهد شد، شرکت خواهند کرد.

 

پیشتر محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، و نیز سامح شکری، وزیر خارجه مصر،‌ و همچنین فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، خبر حضور خود در نشست وین را تأیید کردند.

 

فرانک-والتر اشتاین‌مایر نیز روز جمعه (8 آبان) درنشست وین حضور خواهد داشت. لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه، نیز اعلام کرده در این گفتگوهای شرکت خواهد کرد.

 

به گفته این منبع دیپلماتیک، وزرای خارجه عراق، لبنان، اردن و انگلستان نیز در نشست حضور خواهند داشت.

 

سرگی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، در نشست جمعه در وین پیشنهاد داده بود که تعداد شرکت کنندگان در این مذاکرات افزایش یابد. "فکر می‌کند که در حدود دو جین کشور و سازمان مناسب باشد."

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار