آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۵۹۹۱
برای چندمین بار در مقابل مجلس؛

تجمع مربیان پیش‌دبستانی برای اجرای مصوبه مجلس توسط وزارت آموزش و پرورش

مربیان پیش‌دبستانی در اعتراض به وضعیت شغلی خود و عدم اجرای صحیح مصوبه مجلس در مقابل خانه ملت تجمع کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مربیان پیش‌دبستانی برای چندمین بار در اعتراض به وضعیت شغلی خود و عدم اجرای صحیح مصوبه مجلس شورای اسلامی توسط وزارت آموزش و پرورش در مقابل خانه ملت تجمع کردند.

 

این تجمع کنندگان خواستار حمایت مجلس از تغییر وضعیت شغلی خود و اجرای درست مصوبه قبلی توسط آموزش و پرورش هستند.

 

شایان ذکر است؛ نمایندگان مجلس روز چهارشنبه 28 مرداد سال جاری طرح ابلاغ یک تبصره به ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش را مصوب کردند که براساس آن وزارت آموزش و پرورش مکلف شد مربیان پیش‌دبستانی و نیروهای خرید خدمت آموزشی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی را به صورت حق‌التدریسی از تاریخ اول مهر سال جاری به کار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار