به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دبیرخانه عمار در اطلاعیه از عموم مردم، فعالان فرهنگی و رسانه های محلی دعوت کرد تا با استفاده از فرصت راهپیمایی 13 آبان، فعالیتهای مردمی حول 13 آبان را ثبت و ضبط کنند.
در این اطلاعیه با بیان اینکه بخش «فیلم ما» در فراخوان جشنواره عمار، ابزاری به منظور ثبت این سوژه ها معرفی شده، آمده است: عموم مردم می توانند از سوژه های اطراف خود فیلم بگیرند و در قالبهایی نظیر مصاحبه، کلیپ، مستند و داستانی کوتاه در بخش «فیلم ما» جشنواره عمار شرکت کنند.
اطلاعیه دبیرخانه عمار افزوده است: از ابتدای تأسیس بخش فیلم ما در جشنواره عمار، «13 آبان» یکی از موضوعات این بخش بود. در سال جاری که «ایران و آمریکا»، موضوع ویژه جشنواره عمار است بخش «13 آبان» در فیلم ما نیز اهمیت مضاعفی پیدا می کند.
جشنواره عمار در ادامه این اطلاعیه ضمن دعوت از عموم مردم برای بهره مندی از فرصت راهپیمایی 13 آبان برای تولید «فیلم ما»، سوژه های زیر برای تصویربرداری و تولید پیشنهاد شده است:
1- سوژه ها و خاطرات تاریخی 13 آبان اعم از «شهدای حقوق بشر آمریکایی» شامل شهدای شهر، منطقه یا روستای شما که آمریکا نقش مستقیم یا غیرمستقیم در شهادت آنها داشته است مثل شهدای هوایپمای مسافربری 655، دانشجویان شهید 16 آذر، شهدای جنگ خلیج فارس، و...؛ 13 آبان 58 (خاطرات مردم و دانش آموزان شهر از 13 آبان 58 و تسخیر لانه جاسوسی)، شهید راهپیمایی 13 آبان (ممکن است در شهر شما کسی باشد که به خاطر حفظ امنیت راهپیمایی یا حملات تروریستی و... دقیقاً در روز 13 آبان به شهادت رسیده یا جانباز شده باشد)، اولین راهپیمایی و خاطرات شکل گیری اولین راهپیمایی 13 آبان در شهر، وصیت های ضداستکباری (متن وصیت نامه های و جملات شهدای منطقه خود با موضوع آمریکا و استکبار جهانی)، مدرسه خلاق اعم از معرفی معلمان و مدارسی که در طول سه دهه، برای مشارکت در راهپیمایی 13 آبان عزم بیشتری دارند و خلاقیت ویژه ای به کار برده اند.
2- سوژه های راهپیمایی 13 آبان سال جاری برای روایت تصویری در قالب کلیپ، نماهنگ، مصاحبه مردمی، شامل تیپ شناسی مردم و مجموعه ها در راهپیمایی، اقلام تبلیغی مردمی، شعارهای مردمی، آداب و مراسمات محلی در راهپیمایی، همراهان دیرین راهپیمایی، راهپیمایی اولی ها، اجرای سرود مردمی.