آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۸۰۱۷

صرفه جويي ۱۸ميليارد ريالي در شرکت نفت آغاجاري

با راه اندازی ترانسفورماتور T۳ واحد فشار ۳۰۰ کرنج از سوی کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری، ۱۸ میلیارد ریال صرفه جویی حاصل شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مدیر عملیات شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجار ی با اشاره به اینکه کارخانه تقویت فشار گاز ۳۰۰کرنج دارای دو دستگاه ترانسفورماتور T۳و T۴ است، گفت: تابلو تغذیه فشار قوی ترانسفورماتور به علت اشکال اساسی و نبود قطعات مناسب از سرویس خارج شد ، این درحالی بود که شرکت های خصوصی نیز توانایی رفع اشکال را نداشتند از طرفی بروز این اشکال در ترانسفورماتور T۴ موجب قطع برق واحد عملیاتی می شد.


منوچهر آرزومند عنوان کرد : پس از بررسی های کارشناسی و با استفاده از حداقل امکانات موجود و بهره گیری از تجارب تخصصی طراحی جدید انجام و تعمیرات اساسی تابلوها و کلید مربوطه صورت گرفت.


وی با بیان اینکه انجام این عملیات ۱۸میلیارد ریال صرفه جویی اقتصادی در پی داشت گفت: این حرکت گام مهمی در راستای خودکفایی و حفاظت و صیانت از ثروت ملی است.


شرکت بهره برداری نفت وگاز آغاجاری با گستره ۲۵هزار کیلومتری و ۸ میدان نفتی کرنج، پرنج ، آغاجاری ، پارسی، پازنان، رگ سفید، مارون و رامشیر از شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار