آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۸۵۳۰
 روحانی در نمايشگاه مطبوعات:

«تعطیل» و «توقیف» باید آخرین کلمات در برخورد با رسانه باشد/ برخی رسانه‌ها پلیس مخفی‌اند

رئیس جمهور گفت: برخی رسانه ها پلیس مخفی اند و با خواندن آنها می توان فهمید چه کسانی دستگیر می شوند و آبروی چه کسانی باید ریخته شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی رئیس جمهور در مراسم افتتاحیه رسمی بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها اظهار داشت: نمایشگاهی که به نام رسانه، مطبوعات، خبرگزاری، پایگاه‌های خبری و نشریات مختلف برگزار شده فرصت بسیار مغتنمی برای همه ما است.

 

روحانی با بیان اینکه تردیدی نیست که برای ورود در عصر و دنیای جدید ما نیاز به توسعه داریم گفت: تردیدی نیست که برای ورود به توسعه مسیر و راه آن رسانه است، البته برای یک کشور از داشتن یک رسانه یا رسانه‌ها مهمتر نهاد رسانه است رسانه‌ای که دارای سوابق بلند، با هویت، با نگاه و با دیدگاه خاص خود باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: گرچه در  کشور ما از اولین مطبوعه کاغذ اخبار یا وقایع اتفاقیه حدود 180 سال می‌گذرد اما از آن نشریات روزهای اولیه دیگر خبری نیست؛ جز در آرشیو آن هم اگر مانده باشد.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه ما در دنیا روزنامه‌هایی داریم که بیش از 200 سال سابقه دارند گفت: تایمز لندن دارای عمر 230 سال است و نیویورک تایمز دارای 119 سال عمر است؛ رسانه‌ای که دهه‌ها از عمرش بگذرد بر حرفه‌ای بودن بر پختگی‌اش افزوده می‌شود و افکار عمومی را به خود جذب کند؛ این رسانه باید دارای سابقه صد ساله و دویست ساله و بیشتر باشد.

 

وی با بیان اینکه بدترین جوانمرگی جوانمرگی مطبوعات و رسانه است گفت: رسانه‌ای هنوز متولد نشده بال و پر نگشوده خود را به خوبی معرفی نکرده به دلایل واهی دچار تاخت و تاز دیگران قرار می‌گیرد.

 

روحانی با بیان اینکه من قبلاً هم گفتم کلمه تعطیل و کلمه توقیف باید آخرین کلمات در یک رسانه باشد گفت: ما همانطور که نیازمند به نهاد رسانه‌ هستیم نیازمند به نظام مطبوعات هم هستیم؛ نظام مطبوعات شفاف، روشن، با قوانین و مقررات روشن، اگر قانون روشن باشد هر روز جمعی با به دست آوردن یک کلمه و یک جمله نمی‌خواهند با آزادی مطبوعات بازی کنند.

 

وی با بیان اینکه نیاز به قانون شفاف، مقررات شفاف، تنبیه روشن و تشویق روشن است گفت: در همه جای دنیا آخرین قانون جزا و شدیدترین آن اعدام است البته آن هم در کشورهایی که دارای مجازات اعدام هستند؛ اولین مجازات اعدام نیست اولین مجازات جریمه است و توقیف کوتاه مدت طرف در هر جرمی یا زندن کوتاه مدت است اما اولین آن اعدام نیست.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه یک رسانه اگر تخلف نهاد رسانه ای را می‌گوید او تخلف کرده است گفت: این کار نهاد رسانه نه یک نهاد دیگر است؛ ما وزارت ارشاد، هیئت نظارت و قوه قضائیه داریم.

 

وی خاطر نشان کرد" برای مطبوعات آن پایگاه‌هایی که می‌توانند سخن بگویند و قضاوت کنند که آیا از خود سخن می‌گوید یا از بیگانه سخن می‌گوید و به نفع کشور حرف می‌زند یا به نفع بیگانه حرف می‌زند یک معیاری دارد و هر مامور امنیتی نمی‌تواند معیار برای مطبوعات یا برای نشریات باشد.

 

روحانی با تاکید براینکه ما نیازمند یک نظام قانون مقررات و یکسان‌سازی همه در برابر قانون هستیم گفت: افتخار قانون اساسی ما این است که می‌گوید همه افراد حتی رهبری معظم نظام در برابر قانون یکسانند؛ این افتخار قانون اساسی و اسلام می‌باشد، اسلام هم همین را می‌گوید که کنار میز محاکمه قاضی امام مسلمین و امیر المؤمنین با یک ذمه‌ای برابر هستند و کنار هم می‌نشینند این افتخار قضاء اسلام است که همه در برابر قانون مساوی هستند.

 

وی اظهار داشت: مگر قابل تحمل است که در یک کشوری برخی از رسانه‌ها برای همیشه از تنبیه، توقیف، تعطیل و تهدید مصون باشند و یک حاشیه امن امنیتی دائمی برای آنها مقرر شده باشد، که نه تنها هر چه می‌خواهند بگویند بلکه گاهی هم به عنوان پلیس مخفی عمل کنند.

 

رئیس جمهور افزود: شما از برخی از نشریات می‌فهمید که فردا چه کسی دستگیر می‌شود، کجا تعطیل می‌شود و آبروی چه کسی رفته می‌شود.

 

وی با بیان اینکه ما برای آگاهی مردم رسانه داریم گفت: عده‌ای ادعای انقلابی‌گری و انقلابی بودن دارند، چه انقلابی بودن؟ مردم ما انقلاب کردند تا اخلاق اسلامی در این کشور حاکم شود، مردم ما انقلاب کردند تا موازین اسلام در این کشور معیار باشد، مردم ما انقلاب کردند تا خون مردم، آبرو و اموال مردم محفوظ بماند.

 

روحانی تاکید کرد: انقلابی بودن یعنی دروغ نگفتن، آن چیزی که من میفهم این است انقلابی بودن یعنی به دیگران تهمت نزدن، انقلابی بودن یعنی چهره بزرگان این نظام که در انقلاب، دفاع مقدس و سازندگی کشور تلاش کردند حفظ کردن.

 

وی با بیان اینکه انقلابی بودن به معنای امید و اعتماد دادن به مردم است گفت: اینکه از پایگاه یک بخش از حکومت به بخش دیگری از حکومت حمله کنیم این که انقلاب نشد، یک وقتی ما انقلابی‌گری را در بعضی از نوشته جات هماهنگی راهبردی به عنوان یک اصل بسیار مهم و برای وحدت جامعه و حکمرانی سالم می‌خواندیم، حالا گاهی ما معکوس این جمله را مشاهده می‌کنیم، ناهماهنگی راهبردی بزرگترین خطری است که می‌تواند یک جامعه و کشور را تهدید کند.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه تمام مطبوعات و رسانه‌ها باید در برابر قانون یکسان باشند گفت: اگر اینگونه بود ما کشور انقلابی هستیم و اگر نبود یعنی داریم علیه یک انقلاب اخلاقی و اسلامی حرکت می‌کنیم، دستگاه قضائی ما باید مأمن جامعه باشد؛ هر چیزی اشکال داشته باشد اگر نمک سالم باشد می‌شود جلویش را گرفت اما اگر یک وقتی نمک فاسد شود خیلی کار سخت می‌شود؛ دستگاه قضا پایگاه امن مردم است همه مردم آن روزی از همه مایوس شوند که از دولت، روزنامه و حتی از عالم یا استاد دانشگاه مایوس شوند.

 

وی با بیان اینکه آنجایی که هیچوقت و هیچکس نباید مایوس شود باب عدل و در خانه قاضی است گفت: قاضی به عنوان مامن جامعه است، بسیار مهم است که جامعه احساس امنیت داشته باشند و احساس عدالت و احساس یکسانی داشته باشند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰
اقای رییس جمهور شمارییس قوه مجریه هستیدیا رییس قوا !!!؟بی زحمت مشکلات مردم حل کن اگه شما اعتدال مد نظرتان هست؟ پس چرا ازعده خاصی حمایت میکنی؟بهترین راه گوش به فرامین رهبری وخدمتگذاری به مردم عزیز کشورمان است دست از اینطور سخنرانیهای بیهوده برداریدبجای کار کردن فقط حرف میزنید.
25
1
محمد
Germany
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴
آقای روحانی کسانی که حرفشون با عملشون یکی نیست رو چی معنا می کنید؟؟؟
(یه سوزن به خودتون بزنید یه جوال دوز به مردم)
24
1
محمد
۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷
ما که منافق معنی میکنیم،جناب سرهنگ اِاِ ببخشید جناب حقوق دان رو نمیدونم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹
خدایا 3 بار توقیف یه روزنامه بعد این حرفا...
23
2
ناشناس
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۱
دستم رو منفی خورد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۵
این جمله از همه اینها جالبتر بود: انقلابی بودن یعنی دروغ نگفتن، آن چیزی که من میفهم این است انقلابی بودن یعنی به دیگران تهمت نزدن، انقلابی بودن یعنی چهره بزرگان این نظام که در انقلاب، دفاع مقدس و سازندگی کشور تلاش کردند حفظ کردن.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
22
1
حسن انقلابی
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۶
منظور ایشان از نظام و... کلا عمو خاطره هست که کسی به ایشان متعرض نشود والا در نشریات به ساحت ائمه هم جسارت شود، باکی نیست!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۴
رطب خورده منع رطب میکند.....هههههههههه
21
2
یه استعداددرخشان کارشناسی ارشدبیکار
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵
اینا روکه شنیدم گفتم حداقل یه کامنت بذارم شایدکمی سبک شم....کاری که از دسمون برنمیاد....آخه یه امیدی باید باشه تا رسانه ها بگن وبیان کنن................آخه تاکی این حرفای خنده دار ومغرضانه را بشنویم؟؟؟خسته شدیم....چراتموم نمیشه؟؟؟یعنی واقعا میشه واقعاداریم مردم دوره ی بعدم به اینا رای بدن؟؟؟...........دوسدارم چشام ببندم بازکنم دیگه تموم شده باشه.....
23
2
d
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹
بازم حرف بازم شعارو بازهم آقای روحانی
23
2
ناشناس
-
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۲
صحیح فرموده اند آقای رئیس جمهور که دبیر شورا امنیت کشور ... وامروز اکثر نشریات زنجیره ای هم همان طور با سرویسهای سیا ام آی سیکس و موساد و میت ترکیه سرویس عربستان و امارات در تماس می باشند و دستورات ایشان را در نشریات و سایت هایشان اجرا می کنند و ماموریت سوژه سازی برای رسانه های صهیونیستی و صلیبی و العبریه وبی بی سی وسی ان ان را تامین می کنند !
5
0
عبدالله
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۹
آقای روحانی ملاک ما رهبر عزیزمان است لطفا خودتان را در ارائه طریق خسته نکنید شماخوب دولت را بگردانید وضع اقتصاد قول داده صد روزه را بهبود ببخشید، تبیض از برخورد با مطبوعات را بردارید، فامیل بازی را بردارید، صداقت را ایجاد کنید درست مثل دولت راستگویان، ... ، فرمایشات رهبری را مو بمو اجرا کنید، از رکود رد شوید، به قسمهای خورده عمل کنید، عزت به پاسپورت ایرانی بدهید، شیب ملایم را رعایت کنید، یارانه سرمایه داران را قطع کنید، به دولتهای اسلامی کمک کنید، مسئله فلسطین را مسئله اول دولت بدانید، به نظرات آقای مجید انصاری در آزادی حجاب اهمیت بدهید، از مفت خوری بعضیها که آقای ترکان می شناسند جلوگیری کنید،تحریمها را که شکستید دیگر از شما چیز نمی خواهیم بسیار ممنون
8
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۶
آقای روحانی این بود تدبیر وامید شما با این حساب یعنی ، همه خفه شوند وفقط تو بمانی واطرافیانت، صبر ملت اندازه دارد مواظب باش ملت ایران از این هارت وپورتهای شما واهمه ندارد
18
0
ناشناس
Germany
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۹
از دولت روحانی خوشم می آید چون می گوید "«تعطیل» و «توقیف» باید آخرین کلمات در برخورد با رسانه باشد." و حرف آخر را همان اول به رسانه های غیر خودی می زند. اما سوالی که نمی توانم به آن پاسخ بگویم: آیا می شود امروزه مملکتی مثل ایران را با شیوه و ذهنیت ناصرالدین شاه قاجار اداره کرد؟ می شود در سعد آباد دفتر کار داشت و در ولنجک سکونت، و همه مملکت ایران را در همین محدوده تصور نمود؟
8
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۱
عجب تدبیر وامیدی حاج حسن دهه فجر وجشن های دهه فجر نزدیک است آدم یاد انقلاب می افتد واخراج رضا خان پهلوی از ایران و می بیبنیم آن شخصی که هی من من می کرد با هجوم ملت به وطن فروشان مجبور شد ابروی خودش رابردارد وبا لباس زنانه از ایران فرار کند می دانید برای چه برای اینکه می خواست دوباره حکومت اسبتدادی و... در ایران پیاده کند حاج حسن بسه دیگه ملت ایران را از خفه شدن نترسان
10
1
محمد رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۱
پس چرا با نه دی و کیهان و وطن امروز و...... بی معطلی برخورد میشه
17
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۱
پرده ای دیگر از نفاق کنار زده شد! ای اهل بصریت ببینید چگونه دروغگویان رسوا میشوند.کسی که بدترین تهمت ها و دروغ ها و پلیس بازی رو در دوره ریاست جمهوریش درآورده دم از چه حرفهایی میزنه!! عاقبت نخوت باد دی و شوکت خار آخر میشود روحانی!!!
9
1
حسینی
Netherlands
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۷
یعنی صدرحمت به ابوموسی اشعری.
20
1
کمال
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۹
همه در برابر قانون برابر هستند حتی رهبر، به جز رئیس جمهور که هر چه دلش خواست می گه و هر کار دلش خواست می کنه و کسی حق انتقاد از او را نداره که در این صورت پلیس مخفیه!!!!
14
1
س
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۴
مگه یادتان نیست سال گذشته رئیس جمهور در مورد چه کاری بود داشت از مردم عذر خواهی میکرد که آقای نوبخت گفتند : رئیس جمهور نباید از ملت عذر خواهی کند این درشان ایشان نیست( به این مضمون ). به رئیس چمهور نباید کسی بگه بالا چشمت ابرویه!!؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۷
رئیس جمهور آنجا که سرهنگ (آمریکایی)مآبانه به تهدید برخی رسانه ها دست زده، حرف مسعود بهنود، خائنی که یک برنامه ثابت علیه رسانه های انقلابی در بی بی سی فارسی دارد را تکرار کرده. کاشکی رسانه ای جرات پیدا کند و حرفای این دورا با متن مقایسه کند. قطعا ایشان هم یا بی بی سی خیلی نگاه می کند و یا (مانند وزیر اطلاعات) متنی جلویش گذاشته اند و ایشان بی خبر از همه جا متن را تکرار کرده.
10
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۸
تهدید رسانه های انقلابی به توقیف و ... پناه می برم به تو (خدا) از بستن دهان منتقدان.
9
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۰
... حالا تنبیه و توقیف و تعطیل رسانه ها (هرچند برخلاف شعارهای این دولت) اگر براساس قانون باشد پذیرفتنی است اما من معنی تهدید رسانه را نمی فهمم که ایشان بیان کرده!!!!!!!!!!!!
12
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۷
نمیدونم چرا یاد بنی صدر و روسری و آرایش و فرار به خارج میفتم!
14
2
ناشناس
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۱
بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر... بار دگر روزگار چون شکر آید
یک آزاده
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۶
باور کن یه همچین کلامی رو از یکی از آزاده های عزیز همین امروز شنیدم
پاتک
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۵
با اجازه؟ یک دروغ راستکی بگم؟؟ همه رئیس جمهور دارن مــــــا هم {ملت ایران}رئیس جمهور داریـــــــــم!!!!!
6
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۳
آقای روحانی! فعلاً «کرسنت» و «اردوغان» حاشیه امن دارند نه رسانه ها
7
0
پربازدیدترین آخرین اخبار