کد خبر:۴۵۹۰۴۸
با حکم وزیر علوم؛

روسای دانشگاه‌های صنعتی ارومیه و مجتمع آموزش عالی زرند منصوب شدند

وزیر علوم، روسای دانشگاه‌های صنعتی ارومیه و مجتمع آموزش عالی زرند را منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در احکام جداگانه‌ای جعفر عبدالهی شریف را به سمت ریاست دانشگاه صنعتی ارومیه و غلامرضا سعیدی رشک علیا را به سمت ریاست  مجتمع آموزش عالی زرند منصوب کرد.

 

در این احکام انتصاب آمده است: امید است با توکل به خداوند سبحان ، ماموریت و وظایف ریاست را برپایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب به انجام رسانید، بایسته است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ایفا کنید.

 

پیش از این، جعفر عبدالهی و غلامرضا سعیدی سرپرستی این دو موسسه آموزش عالی را برعهده داشتند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار