کد خبر:۴۵۹۴۳۲
ابتکار:

پدیده گرد و غبار یکی از آثار جنگ در کشور است

رئیس سازمان محیط‌زیست تصریح کرد: ایران از سال‌ها قبل در مورد آثار جنگ بر محیط‌زیست اقداماتی را انجام داده که یکی از آنها بحث لایحه غرامت برای جنگ است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معصومه ابتکار در همایش روز جهانی مقابله با آثار جنگ در محیط زیست با اشاره به اینکه این همایش یکی از معدود اجلاس هایی است که در دنیا برگزار می‌شود که به عوارض جنگ و خشونت در محیط‌زیست می‌پردازد، اظهار کرد: مقابله با آثار جنگ در طبیعت چندین سال است که مورد توجه دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفته است و در این میان تشکل های ملی و بین المللی می توانند نقش موثری داشته باشند.

 

رییس مرکز صلح و محیط‌زیست ادامه داد: ایران از سال‌ها قبل در مورد آثار جنگ بر محیط زیست اقداماتی را انجام داده که یکی از آنها بحث لایحه غرامت برای جنگ است.

 

وی افزود: بر اساس لایحه غرامت، ایران گزارشی از آثار مخرب جنگ بر محیط‌زیست کشور اعم از آلودگی‌های نفتی و هوا تهیه و به سازمان ملل ارسال کرد که عدد این غرامت بسیار بالا بود.

 

ابتکار با اشاره به اینکه در شرایط حساس محیط زیستی در کشور قرار داریم، گفت: گرد و غبار یکی از آثار جنگ است که کشور ما را درگیر خود کرده است و روزانه شاهد افزایش این پدیده هستیم.

 

وی با بیان این که منشا گرد و غبار در کشورهایی مانند عراق، کویت، سوریه و عربستان است، افزود: در داخل کشور نیز منشا گرد و غبار داریم که در حال مطالعه آنها به صورت جداگانه در هر استان هستیم.

 

ابتکار به مساله آب اشاره کرد و گفت: مساله آب و کمبود آن در سطح کشور و کل منطقه از موضوعات بسیار مهمی است که حل آن دیپلماسی آب را می طلبد.

 

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه سخنانش به توافق هسته‌ای اشاره کرد و گفت: اقدامی که در دولت یازدهم با حمایت ویژه رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور در راستای مذاکرات هسته ای و رفع تحریم های ظالمانه شکل گرفت، نشان از دیپلماسی موفق دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، همکاران وی و جمع مذاکره کنندگان دارد.

 

وی تاکید کرد: ظریف و همکارانش کار ویژه ای انجام دادند، در دنیایی که بیشتر اختلاف ها به سمت جنگ پیش می رود، این اقدام بسیار ارزنده بود. هرچند ملت بارها از ظریف و همکارانش تشکر کرده اند اما امروز ما نیز تشکر ویژه ای از این تیم می کنیم.

 

ابتکار ابراز امیدواری کرد: همانطور که این توافق تاکنون با مصالح ملی پیش رفت، بعد از این نیز به رفع تحریم ها کمک کند تا ایران بتواند نقش خودش را به عنوان بازیگر اصلی در منطقه ایفا کند، هرچند این نقش اکنون آغاز شده است.

 

وی تاکید کرد: منطقه با وجود داعش و تروریسم ناامن شده و ما باید بتوانیم امنیت را برقرار کنیم و به تبع آن شاهد حفظ محیط زیست باشیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار