آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۹۹۸۱
دبیر هشتمین نشست آب خراسان:

دیدگاه های توسعه طلبانه رودخانه کشف رود را به رمز نابودی کشانده‌ است

دبیر هشتمین نشست آب خراسان با بیان اینکه در عصر کنونی به دلیل دیدگاه های توسعه طلبانه کشف رود را به رمز نابودی کشانده‌ایم، گفت: احیاء مجدد این رودخانه تاریخی باید امروز برای ما و کسانی که در آنجا زندگی می‌کنند دغدغه باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، تیموری امشب در هشتمین نشست «شب آب» خراسان با موضوع «کشف رود» در دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: برگزاری این جلسه با دیگر جلسات ما متفاوت است.

 

وی افزود: موضوع این جلسه کشف رود است که نیاز به تیمار و احیاء دوباره دارد.

 

دبیر هشتمین نشست آب خراسان بیان داشت: این رودخانه یکی از آثار تاریخی است که در شاهنامه فردوسی به آن اشاره شده؛ اما متاسفانه در عصر کنونی به دلیل دیدگاه های توسعه طلبانه آن را به رمز نابودی کشانده‌ایم.

 

تیموری افزود: احیاء مجدد این رودخانه تاریخی باید امروز برای ما و کسانی که در آنجا زندگی می‌کنند دغدغه باشد.

 

در ادامه بخشی گفت: از سال 78 در جلسات مختلف استانداری و دادگستری موضوع کشف رود که مطرح می‌شد خوب پیش نمی رفت؛ اما  از سال 91 روند خوبی پیدا کرده است.

 

معاون دادستان مشهد افزود: انسال برای انجام کارهای خود باید قاطع باشد اگر ما مانند گذشتگان در خصوص کشف رود بخواهیم عمل کنیم اتفاقی نخواهد افتاد.

 

وی به آلودگی رودخانه کشف رود اشاره کرد و گفت: متاسفانه دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه اقداماتی انجام نداد و همچنین محیط زیست برنامه‌های قابل قبولی نداشته است.

 

معاون دادستان مشهد با تاکید بر اینکه اگر مردم در این گونه مسائل مشارکت نداشته باشند طرح  با مشکل مواجه می‌شوند، بیان داشت: قضیه این رودخانه باید در اصل مردمی باشد به غیر از مواردی که مربوط به دولت است.

 

بخشی با بیان اینکه طرح کشف رود زیر نظر شورای حفظ حقوق بیت المال است گفت: در جلسات این شورا مصوباتی در خصوص کشف رود داشته ایم.

 

وی با بیان اینکه هر کسی در خصوص این رودخانه ادعایی داشت، گفت: خوشبختانه امروز به صورت کامل از بستر این رودخانه رفع تصرف شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار