به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، سیدمهدی کلانتر، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یزد عصر روز گذشته در میزگرد مدیریت آب، اقتصاد سبز و سلامت انسان و محیط زیست که در حاشیه نمایشگاه فن بازار دانشگاه یزد برگزار شد، گفت: هر عملی در زمینه محیط زیست نیازمند قوانین و دستور العمل های خاصی است که در این راستا باید برای انها برنامه ریزی شود تا بتوانیم به خوبی فعالیت های خود را انجام دهیم.
وی افزود: اما در این راستا آنچه که مهمتر است در زمینه الزام های انجام این قوانین است که در این صورت می توان با اطمینان بیشتری فعالیت های حوزه محیط زیست و منابع طبیعی را انجام دهیم.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: تا زمانی که الزاماتی در زمینه انجام قوانین مربوط به محیط زیست برای افراد وجود نداشته باشد هیچ فردی خود را ملزم به آن نمی داند و ممکن است تخلفات بسیاری را شاهد باشیم و هر فردی نیز در راستای منافع شخصی خود فعالیت داشته باشد و قوانین نیز نمی تواند در راستای اهداف خود پیش برود.
کلانتر تصریح کرد: یکی از نقاط قوت ایجاد پژوهش های کاربردی و موثر است و باید توجه داشته باشیم که اگر بتوانیم تنها پنج درصد از تحقیقات و پژوهش ها را به صورت کاربردی پرورش دهیم به خوبی می توانیم اهداف خود را پیگیری کنیم.
وی ادامه داد: عدم کاربردی بودن مقالات و پژوهش ها یکی از مهمترین مشکلات ما است؛ زیرا تحقیقات بسیار زیادی را در کشور در زمینه های متفاوت شاهد هستیم؛ اما کاربردی برای ما ندارند.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: بهترین راهکار برای به ثمر رساندن پژوهش ها شناسایی نیازها و انجام کارهای تیمی است و در این راستا نیز می توانی با نگاه سلامت محور در زمینه اقتصاد و فناوری فعالیت کنیم.
وی در پایان گفت: نگاه محیط زیستی صرفا هزینهآور نیست و حتی تولید پاکتر را باعث کاهش هزینههای صنعتی است.