کد خبر:۴۷۰۳۶۴
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد:

مهمترین راه کاهش مرگ و میر کودکان افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی در کشور است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به میزان مرگ و میر کودکان در جهان گفت: مهمترین راه کاهش مرگ و میر کودکان افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی در کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، محمدرضا میرجلیلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد روز گذشته در مراسم آغاز به کار ششمین کنگره کشوری «پریناتولوژی و نئوناتولوژی» در دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: شهر یزد کتابی قدیمی است که لابه لای آن نکات بسیار زیادی است و اگر در کنار این شهر بنشینید، بیان می کند که من قدیمی ترین موجود زنده را در خود دارم که هر ایرانی می تواند به آن افتخار کند و سرو 4 هزار ساله از جمله این تاریخ کهن است.

 

وی افزود: اگر تاریخ اسلام را می خواهید ببینید قدیمی ترین مسجد ایران را در خود دارد و انسان هایی در خود دارد که تاریخ مملکت را عوض کرده اند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: اولین دانشگاه بعد از انقلاب را در استان یزد داریم و دانشگاه علوم پزشکی یزد نیز اولین دانشگاه پس از انقلاب بوده که 34 سال از عمر این دانشگاه می گذرد.

 

میرجلیلی بیان کرد: تشکیل اولین مرکز ناباروری کشور از جمله افتخارات این استان است.

 

وی ادامه داد: 25 سال قبل در دنیا 12 و هفت دهم میلیون مرگ و میر کودک زیر پنج سال داشتیم و الان به زیر شش رسیده است و الان نیز در کشور ما این میزان بسیار مناسب است؛ زیرا تلاش های بسیار زیادی در این کشور و به خصوص یزد انجام شده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: اگر می خواهیم که مرگ و میر کودکان کم شود و یک شاخص بهتر جهانی داشته باشیم، راهی جز افزایش دسترسی خدمات و عدالت در دسترسی خدمات نداریم و دیگر نمی توان با کارهای درمانی و گسترش مراکز درمانی تاثیر گذار باشیم بلکه با دسترسی به خدمات می توان آن را کاهش داد.

 

میرجلیلی بیان کرد: بهداشت و تغذیه مهمترین راه کاهش مرگ و میرها است.

 

وی گفت: بعد از برزیل دومین نرخ سزارین دنیا را داریم و اگر می خواهیم کاری را در این راستا داشته باشیم، باید آگاهی را بهتر کرده و بهداشتی را افزایش دهیم تا بتوانیم ان را کاهش دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار