به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، نشست مسئولان گروه های جهادی دانشجویی دانشگاه های شهر شیراز و مسئولان حوزه های بسیج دانشجویی دانشگاه های این شهر با مدیرکل صداوسیمای مرکز فارس برگزار شد.
در این نشست عباس توانا، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز، محمدکیانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وحید خانی مظفری، مسئول گروه جهادی دانشجویی شهدای گمنام، آرش ماندنی زاده، مسئول گروه جهادی فاتح، محمدحسین عظیمی مسئول گروه جهادی پیمان، علی اکبر دهقانی، مسئول گروه جهادی شهید شاهچراغی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شیراز، داود کریمی، مسئول گروه جهادی نادیان و نجمه اشرفی، مسئول خواهران گروه جهادی نادیان به بیان نظرات و پیشنهادت خود در راستای تقویت هرچه بیشتر برنامه های محتوایی صداوسیمای مرکز فارس پرداختند.
کمک به برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه، بهبود وضعیت کارتون خواب ها و محله های فقیر نشین، بیان دغدغه های مردم، پوشش برنامه های درون دانشگاهی، آگاه سازی مردم، تبیین اقتصاد مقاومتی، پخش میزگردهای دانشجویی، کرسی های آزاداندیشی، تریبون آزاد، استفاده از ظرفیت های دانشجویی در تلوید محتوای برنامه های صداو سیما، تولید و پخش برنامه های تخصصی در زمینه اقتصاد مقاومتی، کاهش تبلیغ کالاهای مصرفی و لوکس، ایجاد تسهیلات برای فرهنگ سازی تولیدات داخلی، آسیب شناسی مشکلات بومی و صنعت، افزایش ارتباط با دانشجویان، ارائه برنامه های تحلیلی در کنار اخبار و... مطالبی بود که دانشجویان حاضر در جلسه به بیان آن ها پرداختند.
قزل سفلی: اهتمام جدی مسئولان برای پوشش شبکه های دیجیتالی در سراسر فارس
در ادامه این جلسه اسماعیل قزل سفلی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان فارس اظهار داشت: بسیج دانشجویی نخسیتن قشر از مجموعه سازمان بسیج مستضعفین بوده که امام راحل در دوم آذر ۶۷ فرمان تشکیل آن را صادر کرد.
وی افزود: در شرایطی که عده ای فکر می کردند تفکر بسیجی پایان یافته است، امام راحل با دوراندیشی و نگاه راهبردی و فرمان تشکیل بسیج دانشجو و طلبه، صحنه نبرد را به خوبی تبیین کرد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان فارس با بیان اینکه دانشگاه و حوزه علمیه در صحنه نبرد نرم به عنوان لبه جلویی منطقه نبرد با دشمن می جنگند، اضافه کرد: بسیج دانشجویی از یک رشد و بالندگی شایسته و خوبی برخوردار بوده و افسر جنگ نرم زیبنده دانشجویان بسیجی است.
قزل سفلی در ادامه با اشاره به رویکرد جهادی مجموعه بسیج دانشجویی و با بیان اینکه این رویکرد به عنوان یک برنامه راهبردی در بسیج دانشجویی در حال انجام است، ادامه داد: بسیج دانشجویی استان فارس در تابستان ۹۴ بیش از ۳۰۰۰ نفر روز در قالب بیش از ۵۵ گروه جهادی دانشجویی عملکرد دشته است و به دنبال اعزام چندین گروه جهادی به خارج از کشور برای خدمترسانی و کمک به مناطق محروم کشورهای مسلمان و شیعه هستیم؛ چراکه جغرافیای جهان اسلام مرز نمی شناسد.
وی با بیان اینکه دانشجویان جهادگر بسیجی با حضور در مناطق محروم، نسبت به مشکلات این مناطق آگاه شدند، تصریح کرد: خدمت رسانی به مناطق محروم را پایان کار نمی دانیم و مطالبه حل مشکلات مناطق محروم نیز وظیفه خود می دانیم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان فارس با اشاره به عدم پوشش شبکه های دیجیتالی و تلویزیونی دربرخی از روستاهای این استان بر تلاش جدی مسئولان برای حل این مشکل تاکید کرد و گفت: شبکه های ماهواره ای اعماق مغز و فکر جوانان را هدف قرار داده است؛ از این رو مقابله با این موضوع همت و تلاش مضاعف را می طلبد.
رضایی: رویکردهای فرهنگی از نگاه های سمبلیک خارج شود
در ادامه نشست هادی رضایی، مدیر بررسی و تحلیل ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس اظهار داشت: افرادی که رسالت خدمت به مردم را برعهده گرفته اند باید پاسخگوی آن ها نیز باشند و برای شعور آن ها نیز ارزش قائل شوند.
وی با تقدیر و تشکر از مدیران صداوسیمای مرکز فارس، برایجاد زمینه برای حضور منتقدان دلسوز در برنامه های این مرکز تاکید کرد و افزود: در برنامه های تلویزیونی از کارشناسان خبره و دلسوز با نگاه انتقادی به وضعیت موجود استان فارس استفاده شود.
مدیر بررسی و تحلیل سازمان بسیج دانشجویی استان فارس با تاکید بر پرهیز از اجرای برنامه های گزارش کاری و رفع تکلیفی در تلویزیون گفت: کارشناسان برنامه های صداوسیمای مرکز فارس به محتوای برنامه های خودعمق ببخشند.
رضایی با بیان اینکه صداوسیمای مرکز فارس در انتقال پیام خود به مخاطبان گام هایی برداشته است، خواستار تلاش بیشتر برای این کار شد و اضافه کرد: باید به درک صحیح مردم اعتماد کرد و آسیب های شبکه های ماهواره ای را نیز بیان کنیم.
وی با بیان اینکه باید رویکردهای فرهنگی را از نگاه های سمبلیک خارج کنیم، افزود: صدا و سیمای مرکز فارس فریاد دانشجویان و مردم را به گوش مسئولان برساند.
مدیر بررسی و تحلیل سازمان بسیج دانشجویی استان فارس از آمادگی این مجموعه برای برگزاری میزگردهای دانشجویی، کرسی های آزاداندیشی، تریبون آزاد و غیره به صورت رسانه ای خبر داد و با تاکید بر ایجاد فضایی برای پوشش تلویزیونی این برنامه ها تصریح کرد: در صداوسیمای مرکز فارس از دانشجویان دلسوز و منتقد به عنوان مشاوران جوان این مجموعه استفاده شود.
رضایی در ادامه با تاکید بر اهتمام جدی همه مسئولان برای پوشش شبکه های دیجیتالی در سراسر استان فارس گفت: روحیه جهادی باید به نسل های بعد منتقل و در جامعه نیز نهادینه شود و در این راستا صداوسیمای می تواند برنامه و مستندهای مختلف در قالب سفرنامه جهادی تولید و پخش کند.
آمادگی صداوسیمای فارس برای پوشش تلویزیونی کرسی های آزاداندیشی
سید تقی سهرابی، مدیرکل صداوسیمای مرکز فارس نیز در این نشست صمیمی اظهار داشت: نسبت به خطر ماهواره نگرانیم و به دنبال رفع مسائل و مشکلات فرهنگی هستیم.
وی با اشاره به فعالیت دشمن در خصوص راه اندازی شبکه های ماهواره ای علیه نظام جمهوری اسلامی گفت: آن ها به صورت مداوم شیوه های جدید جنگ نرم را نشر می دهند و شبکه های مجازی فیس بوک، توییتر و غیره از یک جریان فکری و اتاق فکر بیرون می آیند و هدفشان ساقط کردن نظام است؛ اما مکرشان نابود میشود.
مدیرکل صداوسیمای مرکز فارس با بیان اینکه از عزم ما برای حفاظت از ارزش ها و دستاوردهای انقلاب کاسته نخواهد شد، اضافه کرد: برای انقلاب اسلامی خون های زیادی ریخته شده است و خدا نیز این انقلاب را نگه می دارد.
سهرابی با بیان اینکه از پیچ های تاریخی با موفقیت می گذرد، اضافه کرد: صداوسیما انقلابی مانده است و این روحیه انقلابی را حفظ می کند.
وی با اشاره به جنگ نرم، خواستار کمک دانشجویان ارزشی و بسیجی در مهندسی پیام به صداو سیما شد و افزود: همه افراد، در این جنگ نرم، صداوسیما را به عنوان قرارگاه جنگ نرم کمک کنند.
مدیرکل صداوسیمای مرکز فارس راه برون رفت از مشکلات را استفاده از فرهنگ و تفکر بسیجی دانست و تصریح کرد: با فرهنگ و تفکر بسیجی مسائل و مشکلات حل می شود.
سهرابی با تاکید بر افزایش ظرفیت پذیرش نقد گفت: صداوسیمای مرکز فارس آمادگی دارد تا کرسی های آزاد اندیشی که در دانشگاه ها برگزار می شود را با رعایت ضوابط و مقررات را پوشش دهد.
وی بیان داشت: بسیج را از صدا و سیما جدا نمی دانیم و دشمن برای به زمین زدن این دو سازمان برنامه ریزی کرده است از این رو باید هوشیار باشیم.
در این نشست عباس توانا، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز با بیان اینکه صداوسیما از جایگاه بالایی برخوردار بوده و مسئولیت ان نیز خطیر است، بیان داشت: صداوسیمای مرکز فارس مطالبات مردم استان را بیان کند و اتاق فکر تولید محتوا در این مرکز تقویت شود.
وی با بیان اینکه صداوسیما باید مطالبه گر و بلندگوی مردم باشد، خواستار تولید برنامه هایی به سبک و روش پایش و ثریا در صداوسیمای مرکز فارس و تصریح کرد: برنامه های تبیینی و روشنگری تولید شود و به جریان دانشجویی و انقلابی در برنامه ها میدان داده شود.