سیل بوشهر جان ۲ نفر را گرفت
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۹۷۹۶

سیل بوشهر جان ۲ نفر را گرفت

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اعلام این خبر افزود: هرمزگان، کرمان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، بوشهر، فارس، قزوین و یزد از جمله استان‌های متأثر از سیل هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ناصر چرخساز درباره گزارش سیل و آبگرفتگی 9 استان متاثر اظهار کرد:  9 استان هرمزگان، کرمان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، بوشهر، فارس، قزوین و یزد از جمله استان‌های متاثر از سیل هستند، به طوری که می‌توان 42 شهرستان درگیر سیل و آبگرفتگی شده است.

 

وی در ادامه با بیان این مطلب که به امداد رسانی دو هزار و 400 نفر از هموطنان متاثر از سیل و آبگرفتگی امداد رسانی اشاره کرد و گفت:  در واقع به 15 نفر هم به صورت اضطراری اسکان داده شدند؛ علاوه بر آن 2 تن هم به مناطق امن انتقال داده شده اند.

 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از فوت 2 نفر (رودان:١–برازجان:١) خبر داد و گفت:  متاسفانه 4 نفر در  سیل اخیر مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار