کد خبر:۴۶۰۵۰۷
بهشتی‌پوردر گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

سیاست یک بام و دو هوای آمریکا بیانگر شخصیت مذبذب این کشور است

یک کارشناس سیاست خارجی با اشاره به اظهارات اخیر کری در آستانه مذاکرات وین ۲ مبنی بر برکناری بشار اسد گفت: این نوع موضع گیری ها در واقع سیاست جدیدی است که آمریکا در پیش گرفته و نشان دهنده دودلی و تردید ایالات متحده در این راستاست.

حسن بهشتی پور کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص برگزاری مذاکرات وین 2 که دیروزشنبه(۲۳آبان)آغاز شد اظهار داشت: موضع جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات یاد شده بحث در خصوص آینده مردم سوریه است.

 

وی با اشاره اظهارات اخیر کری در آستانه مذاکرات وین 2 مبنی بر،برکناری بشار اسد گفت: این نوع موضع گیری ها در واقع سیاست جدیدی است که آمریکا در پیش گرفته و نشان دهنده دودلی و تردید ایالات متحده در این راستاست اینکه آمریکا از یک طرف ماندن اسد را بپذیرد و از طرف دیگر خواهان برکناری وی از پست ریاست جمهوری سوریه باشد تنها بیانگر روحیه مذبذب ایالات متحده است.

 

این کارشناس سیاست خارجی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی باید بدون قید و شرط در مذاکرات یاد شده شرکت کند افزود: به هر حال موقعیت دست داده شرایط خوبی است تا ایران از حق ملت سوریه دفاع کند و همان طور که در بیانیه قبل اشاره شد جمهوری اسلامی خواهان آن است که مردم سوریه در مورد آینده خود تصمیم بگیرند نه دولت های شرکت کننده در این قبیل نشست ها.

 

بهشتی پور با بیان اینکه صندلی خالی در این نشست ها نمی تواند احقاق حقی از ملت سوریه کند افزود: شرکت ایران در این نشست به دولت اسد کمک می کند که به یک راهکار اساسی برسد به هر حال آنچه مهم است بررسی این مسئله است که ایران و روسیه معتقدند یک دولت وحدت ملی باید در سوریه ایجاد شود و در مقابل طرف دیگر به دنبال تشکیل دولت انتقالی است.

 

این کارشناس سیاست خارجی در پایان با اشاره به اینکه در صورت عدم شرکت ایران در این اجلاس دولت اسد شکست خواهد خورد خاطرنشان کرد: امیدواریم برآیند این نشست در جهت ایجاد صلح و ثبات در منطقه و همچنین سوریه باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار