کد خبر:۴۶۰۸۹۰
دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل:

فلاحی، مسئول هیات مذهبی تسنیم دانشگاه آزاد شد

جلسه تودیع و معارفه دبیران هیات مذهبی جوانان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل واحد اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اردبیل، جلسه تودیع و معارفه دبیران هیات مذهبی جوانان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل واحد اردبیل برگزار شد.

 

در این مراسم علی محمدیان، دبیر و مسئول قبلی برادران و فاطمه جبرائیلی مقدم دبیر و مسئول خواهران به ارائه گزارش از عملکرد خود پرداختند، سپس نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل های سیاسی و مذهبی ضمن خوش آمد گویی، هیات تسنیم را فرا دانشگاهی خواند و گفت: جای شکر و خرسندی است که هیات تسنیم میتواند موثر و مفید واقع شود چون زیر سلطه هیچ گروه خاصی نیست و آزادی عمل در چارچوب قانون دارد.

 

در ادامه برنامه فلاحی دبیر و مسئول جدید هیات ضمن آرزوی سلامتی برای افشار تموک ادامه فعالیت هیات را در دو بخش فرهنگی و مذهبی تشریح کرد و  افزود: خدمت در مجموعه مذهبی تسنیم افتخاري بزرگ است.

 

حجت الاسلام واحدی زاده مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نیز ضمن تقدیر از اعضای شرکت کننده به لزوم انگیزش پس از دانش و معرفت پیوسته تاکید کرد.

 

 فاطمه شیخلووند، معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن تقدیر و تشکر از فعالان هیات، اظهار امیدواری کرد براساس اساسنامه و بر مبنای قانون عمل شود.

 

در پایان جلسه محمدیان به معرفی اعضای جدید هیات پرداخت.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار