کد خبر:۴۶۲۰۳۵

شرکت‌های فرانسوی به صنعت نفت ایران باز می‌گردند

دور جدید مذاکرات ایران با نمایندگان و مدیران ۲۶ شرکت نفتی فرانسه در تهران در حالی آغاز شد که شرکت تکنیپ فرانسه مذاکرات متعددی را برای بازگشت به صنعت نفت ایران انجام داده است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران، دور جدید مذاکرات نفتی ایران با مدیران 26 شرکت فرانسوی فعال در صنایع نفت، گاز و انرژی در تهران برگزار شد.

 

بر این اساس هیاتی 40 نفره متشکل از 26 شرکت بزرگ نفت، گاز و انرژی فرانسه در تهران با مدیران و مقامات برخی از شرکت‌های نفتی ایران دیدار و گفتگو کردند که پیر فابیانی مدیرعامل اسبق شرکت توتال فرانسه سرپرستی هیات نفتی فرانسوی‌ها در تهران را برعهده دارد.

 

شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت ایران با انتشار گزارش کوتاهی، اعلام کرد: اعضای این هیات فرانسوی در بخش‌های مختلف پیمانکاری و مهندسی و ساخت تجهیزات صنعت نفت فعال هستند که مهم ترین محور این مذاکرات نفتی، برقراری تعاملات، همکاری‌های دوجانبه و حضور در صنعت نفت ایران بوده است.

 

پیر فابیانی، سرپرست هیات نفتی فرانسوی و مدیرعامل اسبق شرکت توتال همکاری شرکت های نفتی ایران و فرانسه را نقطه عطفی برای دو کشور اعلام کرد و گفت: شرکت‌های فرانسوی می توانند با شرکت‌های توانمند صنعت نفت ایران همچون شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت ایران(اویک) همکاری‌های مشترکی داشته باشند.

 

در حاشیه سفر این هیات فرانسوی دیدار و گفتگوهایی بین بهزاد محمدی، مدیرعامل اویک و اریک لامبرلی مدیر توسعه بازار شرکت تکنیپ فرانسه انجام گرفته است.

 

در بین شرکت های حاضر در این هیات نفتی مدیران ارشد شرکت های صاحب اعتبار نفتی فرانسه همچون تکنیپ، CGG، Air Liquid، Doris، IFP، Subsea و ... حضور داشته اند.

 

در همین حال «استفان میشل» مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقای توتال فرانسه اخیرا در کنفرانسی در تهران با اشاره به آمادگی این شرکت فرانسوی به منظور بازگشت صنعت نفت ایران، اعلام کرده است: توتال آماده تامین فاینانس، اجرای طرح‌های کاهش هزینه تولید نفت و فناوری‌های مورد نیاز صنعت نفت و گاز ایران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار