کد خبر:۴۶۲۱۰۸
با حضور وزير بهداشت؛
اتاق عمل بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان خمین به بهرهبرداری می رسد
مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی از سفر قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این استان خبر داد.
مصطفی عرب، مدیر کل روابط عمومی استانداری مرکزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اراک، گفت: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سفر به استان مرکزی از بیمارستان امام صادق (ع) شهرستان دلیجان و بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان محلات بازدید خواهد کرد.
عرب بازدید و بهره برداری اتاق عمل بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان خمین، بازدید از محل احداث دانشکده پرستاری شهرستان شازند و بازدید از بیمارستان در حال احداث شهرستان خنداب را از دیگر برنامه های سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان مرکزی عنوان کرد.
وی ادامه داد: همچنین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در سفر خود به استان مرکزی از بیمارستان ولی عصر (عج) شهر اراک بازدید و در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی نیز شرکت خواهد کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰