به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، گوشه گوشه دانشگاه علوم پزشکی تا آنجا که چشم کار می کند بنر به چشم می خورد حال باید پرسید در این دوره که همه دم از صرفه جویی و کاهش هزینه ها می زنند آبا باوجود سیستم های ارتباطی الکترونیک صرف این هزینه های سرسام آور برای بنرباران کردن دانشگاه واجب است؟
برای بررسی نظریات دانشجویان در مورد نصب بنرهای زیاد و مکرر در دانشگاه علوم پزشکی اهواز به سراغ انان رفتیم تا مسئله را پیگیری کنیم.
علی دانشجوی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این باره اظهار داشت: اطلاع رسانی و آگاهی به دانشجویان امر خوبی است و باید دانشجویان از برنامه ها مطلع باشند ولی گاهی احساس می شود زیاده روی صورت گرفته است.
وی بیان کرد: من خودم به بنرهای که در سطح دانشگاه نصب می شود توجه می کنم ولی باور کنید برخی از دانشجویان به هیچ وجه توجه نمی کنند و بی تفاوت از کنار آن می گذرند.
این دانشجوی پیراپزشکی اظهار داشت: متاسفانه خیلی از این بنرها مناسبتی است و هرساله تکرار می شود و نیازی نیست هر سال دانشگاه برای آن مناسبت بنر چاپ کند ولی می بنیم مدام بنر چاپ و نصب می شود.
رضا دانشجوی دانشکده پزشکی در این باره اظهار داشت: برخی مواقع آنقدر بنر نصب می شود که چهره دانشگاه پر از بنر می شود و به نظر نیاز نیست برای یک برنامه این اندازه بنر نصب شود و از طرفی ابعاد بزرگ چاپ می کنند که به نظر اسراف است.
وی اضافه کرد: خیلی از ابزارهای نو و الکترونیکی است که دانشگاه می تواند به جای نصب بنر از آن بهره مند شوند از جمله اینکه بوردهای الکترونیکی در 3راه پزشکی نصب شود که در آن صورت دیگر نیازی به بنر زدن هر روز نیست و یا ببینیدمی شود از طریق ایمیل یا پیام کوتاه و یا شبکه های اجتماعی به شکل رایگان اطلاع رسانی کرد.
این دانشجو ادامه داد: خیلی از این برنامه تخصصی است و مختص قشر و یا بخش های خاصی است و نیاز به نصب و چاپ بنر در ملاء عمومی نیست و می توان به شکل مجزا افراد هدف را دعوت کرد.
باقری دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی گفت: متاسفانه برخی تشکل های دانشجویی و کانون های فرهنگی هم رعایت نمی کنند و برای هر برنامه ی مرتب بنر های در ابعاد بزرگ چاپ می کنند که پول زیادی از بیت المال خرج آنها می شود و از طرفی با اقتصاد مقاومتی هم سازگاری ندارد.
این دانشجو گفت: هر تشکل و کانونی برای خود تابلو اعلانات ویژه داشته باشد و برنامه های خود را در آن اعلام کند، نیاز به نصب این همه بنر نیست که برخی از آنها که به دیوارها نصب می شود به دیوار هم آسیب می رسانند.
وی بیان کرد: باید در استفاده از بیت المال دقت کنیم و برای هر برنامه خرد و کوچک هزینه های زیادی اسراف نکنیم و چون برخی از این هزینه ها از پول دانشجویان تامین می شود.
باقری افزود: خیلی از این بنرها در سطح دانشگاه نصب می شود و این در حالی است که برخی از دانشجویان در طول هفته بیشتر روزها در بیمارستان ها هستند و خود دانشگاه کمتر حاضر می شوند و این بنرها را اصلاٌ مشاهده نمی کنند ولی اگر ازطریق ایمیل یا شبکه های اجتماعی اطلاع رسانی شود هزینه ها کاهش می یابد و دانشجویان حتما مطلع می شوند.