کد خبر:۴۶۲۴۳۸

وزیر کشور فرانسه: تا پایان سال درخصوص قانون شنگن بازنگری خواهد شد

«برنارد کازنو»، وزیر کشور فرانسه در نشست اضطراری اتحادیه اروپا از بازنگری در قوانین شنگن در این قاره خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در پی حوادث تروریستی پاریس، اکنون مقامات اروپایی بدنبال ارائه طرح‌هایی برای نظارت بیشتر از مرزهای خود و اِعمال تغییرات در توافقنامه موسوم به «شِنگن» هستند.

 

وزیر کشور فرانسه امروز (جمعه) از قصد اتحادیه اروپا برای ایجاد اصلاحات عمده در قوانین مربوط به توافقنامه شنگن تا پایان سال جاری خبر داد. «برنارد کازنو» هدف از این اقدام را تقویت امنیت در منطقه یورو اعلام کرده است.

 

شنگن، توافقنامه‌ای است که در سال 1985 ابتدا میان پنج کشور اروپای غربی به امضا رسید، که البته سایر اعضای اتحادیه اروپا بجز انگلیس و ایرلند نیز بتدریج به این پیمان ملحق شدند. بموجب این سند، امکان مسافرت بدون روادید در میان اعضای مربوط امکان‌پذیر شده است. دولت فرانسه در پی وقوع حملات تروریستی در پایتخت این کشور در شامگاه 13 نوامبر سال جاری (22 آبان)، که منجر به کشته و زخمی شدن صدها نفر در شهر پاریس شد، تصمیم به تعلیق توافقنامه شنگن گرفت و در مرزهای خود حالت فوق‌العاده اعلام کرد.

 

کازنو در جریان نشست اضطراری اتحادیه اروپا درخصوص بازنگری در شنگن گفت: «کمیسیون اروپا موافقت کرده است که تا پایان سال جاری طرحی برای اصلاح قانون شنگن ارائه شود. هدف از این طرح، الزام تدابیر نظام‌مند برای کنترل عبور و مرور از مرزها برای همه افراد، ازجمله کسانی است که از امتیاز مسافرت بدون روادید برخوردار هستند.»

 

وزرای کشورهای عضو اتحادیه اروپا ساعاتی پیش در نشستی اضطراری که به درخواست دولت فرانسه برگزار شد، گرد هم آمدند. به گزارش شبکه یورونیوز، همزمان با نشست مذکور، رئیس سازمان امنیت داخلی آلمان نیز هشدار داد هر شهری در اروپا می‌تواند هدف حملات تروریستی داعش قرار گیرد. «هانس گیورگ ماسون»، در مصاحبه با بی‌بی‌سی حملات گروه داعش را بمنزلۀ آغاز «جنگ جهانی تروریستی» خواند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار