کد خبر:۴۶۲۸۶۶
به دلیل نداشتن مجوز قانونی؛

میتینگ انتخاباتی مصطفی کواکبیان در اندیمشک لغو شد

میتینگ انتخاباتی مصطفی کواکبیان از عناصر اصلاح طلب که پس از حضور در دانشگاه صنعتی دزفول و برگزاری میتینگ انتخاباتی بنا داشت در برنامه بدون مجوز «در امتداد تدبیر» در اندیمشک سخنرانی کند، لغو شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، سخنرانی مصطفی کواکبیان، دبیر کل حزب مردم سالاری و رئیس خانه احزاب کشور که قرار بود ساعت 19 روز گذشته با عنوان «در امتداد تدبیر» در تالار فرهنگ اندیمشک برگزار شود، به دلیل نداشتن مجوز لغو شد.

 

در حالی که هنوز علت اصلی این لغو برنامه مشخص نشده است، به نظر می رسد به علت عدم استقبال اصلاح طلبان از حضور مصطفی کواکبیان و به قول آنچه فرماندار اندیمشک گفته است به دلیل عدم تمایل متولیان برنامه، این سخنرانی لغو شده است.

 

همچنین بخش قابل توجهی از مردم انقلابی اندیمشک نسبت به صحبتهای مضحک وی درباره ولایت فقیه و همچنین استفاده از امکانات دولتی برای این میتینگ های حزبی با حضور در جلوی فرمانداری اعتراض کردند که فرماندار اندیمشک با حضور در این جمع حرف های مردم را گوش داد.

 

لازم به ذکر است، چندی پیش نیز که مصطفی کواکبیان در اهواز حضور پیدا کرده بود و از وی چندان استقبال خوبی صورت نگرفته بود. برخی نیز با اعطای لقب اصلاح طلب جعلی او را نفوذی اصولگرایان دانسته و از حضور در جلسه سخنرانی وی در سالن شمشیری اهواز امتناع کرده بودند.

 

در مدت دولت روحانی همواره استقبال سردی از برنامه اصلاح طلبان از سوی مردم خوزستان صورت گرفته است؛ این در حالی است که به دلیل سابقه سیاه برخی اصلاح طلبان در فتنه ۸۸ و آتش زدن مساجد، مردم به شدت از آنان روی برگردان شدند.

 

در این مدت تنور هیچ یک از میتینگ های اصلاح طلبان در خوزستان حتی با حضور چهره های شاخصی چون هادی خامنه ای و موسوی بجنوردی گرم نشده است؛ با وجود اینکه اصلاح طلبان این برنامه ها را در سالن های محقر و کوچک برگزار کردند اما به دلیل روی گردانی مردم، هیچ استقبال مناسبی از آنان صورت نگرفته است.

 

طبق پیگیری های صورت گرفته از سوی خبرگزاری دانشجو، قرار بود ۲۵ آبان امسال نیز به دعوت تشکل انصار الزهرا(س) دانشگاه ازاد دزفول مناظره سیاسی بین علی خضریان و صادق زیباکلام برگزار شود که به دلیل مخالفت رئیس دانشگاه این برنامه لغو شد.

 

پیش تر مسئول روابط عمومی دانشگاه نیز لغو پرواز یکی از مناظره کنندگان را دلیل عدم برگزاری مناظره اعلام کرده بود؛ که پیگیری ها نشان داد که هر دو مناظره کننده در فرودگاه و آماده سوار شدن به هواپیما بودند، که با تماس رئیس دانشگاه آزاد دزفول، مجبور به عدم حضور در دزفول شدند.

 

شنیده ها حاکی از آن است که علت مخالفت رئیس دانشگاه آزاد دزفول به خاطر افشاگری های علی خضریان درباره باند فساد در دانشگاه آزاد و جریان جاسبی بوده است.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مسعود...
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷
مرسي بروبچ غيرتمند و ولايي انديمشك....
آفرين بر شما كه مرد عمليد نه اهل كامنت
4
1
ناشناس
۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵
مثل اینکه سکه اونجا جواب نمیده
پربازدیدترین آخرین اخبار