راهپيمايي 13 آبان تاييدی بر پوشالي بودن سياست هاي آمريكا و رژیم صهیونیستی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۳۱۹
استاندار كهگيلويه و بوير احمد:

راهپيمايي 13 آبان تاييدی بر پوشالي بودن سياست هاي آمريكا و رژیم صهیونیستی است

استاندار كهگيلويه و بويراحمد در جمع دانشجويان دانشگاه آزاد ياسوج گفت: راهپيمايي 13 آبان مهر تاييد بر پوشالي بودن سياست هاي آمريكا و رژیم صهیونیستی و شكست مفتضحانه آنها در منطقه است.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، مهندس قوام نوذري عصر ديروز نهم آبان ماه در مراسم جشن ميلاد امام رضا (ع) كه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد ياسوج در اين دانشگاه برگزار شد، دانشجويان را به دانش افزايي و دانش اندوزي سفارش كرد و اظهار داشت: تلاش كنيد آينده را با توجه به مسائلي كه امروز بر جهان مي گذرد تجزيه و تحليل كنيد؛ چرا كه تحصيل و حضور مفيد در جامعه بدون شناخت از وضعيت موجود ممكن نيست.

وي با بيان اينكه در طول تاريخ هميشه بر سر راه شيعه فتنه وجود داشته است، تاكيد كرد: بايد در كوران اين حوادث آب ديده شويم تا بتوانيم در برابر توطئه ها و فتنه گري هاي آمريكا و ايادي اش ايستادگي كنيم.

استاندار كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به سخن امام راحل (ره) مبني بر لزوم صدور انقلاب اسلامي به تمام دنيا خاطرنشان کرد: آن روزها عده اي گمان مي كردند انقلاب بايد با سرنيزه و تفنگ صادر شود، حال آنكه امروز شاهديم كه انقلاب اسلامي ايران با تكيه بر ابعاد فرهنگي معنوي خود به اقصي نقاط دنيا حتي حياط آمريكا نيز كشيده شده است و كساني كه نداي امام خميني(ره) را دريافتند، امروز آزادانه و شجاعانه در مقابل استكبار ايستاده اند.

نوذري انقلاب اسلامي را انقلابي جهاني براي احياي بشريت دانست و با جامع و كامل خواندن شخصيت امام خميني(ره) اظهار داشت: در طول دوران انقلاب، 13 آبان روزي تاريخي و فراموش نشدني است كه در آن جوانان با زبان اعتراض مشي و منش استكبار در ايران را محكوم كردند.

لازم به ذكر است، در اين مراسم يكي از شفايافتگان امام رضا (ع) و نيز خادم حرم آن حضرت به بيان فضائل و كرامات هشتمين پيشواي شيعيان پرداختند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار