به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از همدان، همایش «جنبش دانشجویی و مقابله با نفوذ» به مناسبت سالروز تشکیل بسیج دانشجویی در سالن شهید چمران دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد.
سردار غلامعلی ابوحمزه، فرمانده سپاه استان همدان ضمن تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی(ع) تصریح کرد: دوم آذر ماه سالروز تشکیل بسیج دانشجویی است که فرهنگ بسیج فرهنگ کامل برای سعادت دنیوی و اخروی است.
وی با اشاره به اینکه موضوع نفوذ تا وقتی که شکافته و شناسایی نشود به کار خود ادامه میدهد، افزود: دشمن هدفگذاری و راهبردهایی که در نفوذ تعریف کرده را تا حصول به نتیجه پیگیری میکند.
فرمانده سپاه انصار الحسین(ع) همدان تصریح کرد: وقتی بحث نفوذ را کالبد شکافی، شناسایی و آسیب شناسی کنیم دشمن در انجام راهبردهای خود ناکام میماند.
در کشور به موضوع نفوذ نگاه کاملی وجود ندارد
وی با بیان اینکه در کشور به موضوع نفوذ نگاه کاملی وجود ندارد، تأکید کرد: برخی فکر میکنند که نفوذ در عرصه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است؛ اما نفوذ یک مسئله ترکیبی است که همه تار و پود و جوانب کشور در عرصههای امنیتی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، علمی، ورزشی، روابط بینالملل و غیره را در برمیگیرد.
ابوحمزه نفوذ را مقدمهای برای عرصههای دیگر دشمنی دانست و تصریح کرد: دشمن از نفوذ آغاز میکند و بعد به استحاله میرسد و در نهایت نیز براندازی نظام را انجام میدهد.
وی عنوان کرد: نفوذ به تنهایی نمیتواند اثرات مؤثری داشته باشد و نفوذ با مقدماتی آغاز میشود.
فتنه 88 از دل جریان 78 بیرون آمد
فرمانده سپاه انصار الحسین(ع) همدان به جریان فتنه سال 78 اشاره کرد و گفت: از جریان فتنه سال 78، حرکت و جریان فتنه سال 88 را به وجود آوردند و افرادی که به عنوان عوامل و گردانندگان فتنه سال 88 بودند در واقع بعد از انقلاب در دورههای مختلف مسئولیتهایی داشتند.
ابوحمزه با بیان اینکه بحث فتنه مرحله به مرحله است، گفت: نفوذ در دو بخش مسئولان و مردم انجام میشود و در بخش مسئولان نفوذ در لایه تصمیم سازان و تصمیم گیران وارد میشود.
وی تصریح کرد: بسیاری از اتفاقاتی که در کشور رخ داده از تصمیم سازی شروع شده و زمینه و عرصهای را برای تصمیم سازان ایجاد میکند که در برخی این افراد متوجه نمیشوند.
فتنهگران بعد از 6 سال اظهار ندامت نکردهاند
فرمانده سپاه انصار الحسین(ع) همدان بیان کرد: با گذشت شش سال از فتنه هنوز فتنه گران هیچ برگشت و ندامتی نسبت به فتنه گری خود نکردهاند و این سوال مطرح میشود که چه کسانی آنها را به این مرحله کشاندند؟ که پاسخ در بخشی از تصمیم سازان است.
ابوحمزه به بخش دوم نفوذ که مردم و جامعه است اشاره کرد و گفت: مردم نیز موضوع و هدف نفوذ هستند و نخبگان و خواص حلقه واسط بین مردم و مسئولین محسوب میشوند، اما خواص بی بصیرت به دنبال دنیاگرایی هستند و در بصیرت ضعف دارند.
وی تأکید کرد: دشمن در بحث نفوذ در بین مردم اینگونه القاء میکند که نظام اسلامی کارایی و کارآمدی ندارد و مردم را از آینده انقلاب اسلامی نا امید میکنند و گذشته انقلاب را سیاه نمایی کرده و آینده را نیز تیره و تار ترسیم میکنند.
فرمانده سپاه انصار الحسین(ع) همدان افزود: نتیجه کار نفوذ در بین مردم در واقع دلسردی، خستگی و کسل و ناامید شدن مردم از انقلاب اسلامی است تا دیگر نوآوری و خلاقیت نداشته باشند.
ابوحمزه در بخش دیگری از سخنانش به موضوع مذاکرات هستهای اشاره کرد و گفت: در 9 ماه پسا توافق هستهای، دشمن به دنبال نفوذ در عرصههای سیاسی، امنیتی، نظامی و اقتصادی است و از نفوذ به صورت گسترده استفاده میکنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با طرح این سوال که چرا برخی در جایگاه حقوقی امریکا را به عنوان شیطان بزرگ قبول ندارند؟ بیان کرد: چرا برخی افراد ساده اندیش و ساده لوح هستنذ و نمیدانند که تاکتیکها و روشهای امریکا تغیر کرده و تصور میکنند که امریکا بحث براندازی نظام اسلامی را دنبال نمیکند.
ابوحمزه خطاب به دانشجویان گفت: دانشجویان باید موضوع نفوذ را در سطح دانشگاهها و همین طور جامعه تبیین و جامعه را نسبت به این موضوع مهم آگاه کنند.
طیب فریادرس، مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان همدان با گرامیداشت هفته بسیج تصریح کرد: بسیج ارزشمندترین یادگار امام خمینی(ره) است که به عنوان رمز ایستادگی و رمز عبور ملت ایران از گردنههای پیش روی انقلاب اسلامی محسوب میشود.
وی افزود: به برکت خون شهدا و اراده و ایمان بسیجیان انقلاب اسلامی از گردنههای سخت و دشواری که لیبرالیسم و دموکراسی پیش پای ملت ایران گذاشتند عبور کرده است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی همدان بسیج را نجات بخش غرب آسیا و جهان اسلام از دست سلطه وهابیت، لیبرالیسم و استکبار جهانی دانست و تأکید کرد: انقلاب اسلامی به برکت راه و منش و فرهنگ بسیج از گردنهها عبور کرده است.
فریادرس با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی در سال 67 با درایت امام راحل(ره) تأسیس شد، تصریح کرد: بعد از اتمام دوره جنگ سخت، امام خمینی(ره) با نگاه عمیق که به مشکلات انقلاب اسلامی داشت تشخیص دادند که باید بسیج دانشجویی و طلاب در راستای کمک به حل مشکلات کشور ایجاد شود.
وی دو مأموریت بر بسیج دانشجویی برشمرد و تصریح کرد: نخستین مأموریت بسیج دانشجویی بحث کادرسازی برای انقلاب اسلامی است و دومین مأموریت نیز نقش آفرینی در عرصههایی که انقلاب اسلامی احساس نیاز میکند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی همدان با بیان اینکه فهم نیاز انقلاب اسلامی به بسیج دانشجویی به چند نکته مهم مربوط میشود، تصریح کرد: نخست بررسی شرایط امروز انقلاب اسلامی، دوم بررسی وضعیت نهادهای حکومتی، سوم بررسی وضعیت دانشگاهها که بر اساس این موارد باید بسیج دانشجویی حرکت کند.
فریادرس با بیان اینکه بسیج با اقتدار در عرصههای مختلف وارد شده است، گفت: بدون اقتدار نمیتوان به مقصود رسید و ایران مجبور به مقتدر بودن است؛ چراکه مبارزه با استکبار نیازمند اقتدار است و اگر مقتدر نباشیم باید سرتسلیم فرود آوریم.
وی افزود: باید در برابر جبهه جاهلیت و اسلام آمریکایی ایستادگی کنیم؛ چراکه اگر مقابله نکنیم جبهه جاهلیت اجازه حیات به انقلاب اسلامی نمیدهد و با توجه به ماهیت انقلاب اسلامی و اسلام که در برابر مستکبران ایستادگی میکند بنابراین تنازع ادامه مییابد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی همدان با بیان اینکه امریکا به لحاظ اقتصادی بزرگترین بدهکار دنیا است، تصریح کرد: قدرت اقتصادی امریکا در سال 2025 از رتبه نخست به رتبه چهارم سقوط میکند و فاصله نظامی آمریکا با روسیه، چین و ایران تمام شده است.
فریادرس با اشاره به اینکه آمریکاییها از دشمنی خود در سوریه و عراق سودی نبردند، بیان داشت: آمریکا دیگر از قدرت تمام کنندگی در سطح دنیا برخوردار نیست.
وی با اشاره به اینکه درایت بینظیر مقام معظم رهبری باعث اقتدار و قدرتمندی ایران شده است، تصریح کرد: مجاهدت شهدا و بسیجیان باعث اقتدار استحکام ساخت درونی نظام است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی همدان به عوامل اقتدار اشاره کرد و افزود: داشتن اقتصاد قوی، علم پیشرفته و روحیه انقلابی گری سه مؤلفه اصلی قدرتمندی محسوب میشود.
فریادرس در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه اقتصاد ایران از دوره قاجاریه و پهلوی دچار بیماری مزمن شده است، تأکید کرد: اقتصاد ایران دو پایه واردات و فروش نفت خام را دارد و اقتصاد مقاومتی راهکار ساختاری درمان بیماری اقتصاد ایران است.
وی با بیان اینکه برخی افراد دنبال ایجاد چهره موجهی از آمریکا هستند، گفت: بسیج موظف است که عوامل اقتدارساز را در دانشگاهها تقویت کند و استکبارستیزی را مدنظر قرار دهد.
سید محمد حسینی، وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی که سخنران اصلی این همایش بود با گرامیداشت هفته بسیج تصریح کرد: دانشجویان در طول فعالیت خود همواره در تمام صحنههای مبارزه با استکبار حضور داشتند.
وی با اشاره به اینکه همه مدیون شهدا و به ویژه شهدایی چون شهید سردار همدانی هستیم، افزود: مثلث غربی، عربی و عبری دست به دست هم دادند که دولت سوریه را تغییر دهند؛ چراکه سوریه در حمایت از حزب الله و فلسطین نقش ایفا میکند، اما سردار همدانی با تشکیل بسیج در سوریه اجازه این کار را به دشمنان نداد.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: بسیجیان دلداده خدا هستند و به تعلقات دنیوی دلبسته نیستند، ضمن اینکه دنبال منافع دنیوی نمیروند و این موضوع را در تشییع پیکر شهدا با شور و شوقی که بسیجیان دارند، شاهد هستیم.
حسینی با بیان اینکه بسیجیان اهل فداکاری، ایثار، گذشت و مقاومت هستند، تصریح کرد: بسیجیان با احساس تعهد و وظیفه مانند دوران دفاع مقدس فعالیت میکنند.
وی تصریح کرد: خیلی از مشکلات کشور به خاطر مصلحت اندیشیهای بی جاست و در واقع بسیجی به دنبال از دست دادن چیزی نیست و در دنیا فقط یک کارت عضویت دارد.
دانشجویان چشم بیدار جامعه هستند
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه دانشجویان باید مطالبه گر و پرسشگر باشند، بیان داشت: دانشجویان باید روحیه مطالبه گری را حفظ کرده و برخی افراد این تصور را دارند که تریبون یک طرفه است و میتوانند هر چیزی را به دانشجویان بگویند.
حسینی با بیان اینکه دانشجویان چشم بیدار جامعه هستند، تصریح کرد: بهترین ناظر خود مردم هستند و میتوانند مسائل را بیان کنند و اگر به دانشجویان گفتند بی سواد و تازه به دوران رسیده نگران نباشید؛ چراکه نشان از تأثیرگذاری حرکت دانشجویان است.
وی به موضوع قطعنامه سازمان ملل درباره حقوق بشر علیه ایران اشاره کرد و گفت: به فرموده امام راحل(ره) تا ظلم هست مبارزه هم هست و عربستانی که خود حقوق بشر را رعایت نکرده و رأی گیری و انتخابات در آن کشور بی معناست در سازمان ملل قطعنامه علیه ایران صادر میکند.
اوباما میگوید در 15 سال آینده در ایران اتفاقاتی رخ میدهد
حسینی افزود: در این قطعنامه میخواهند از ایران سیمایی را جلوه دهند که حقوق بشر در آن رعایت نمیشود و اوباما در همایش ایران در دوران گذار میگوید تا 15 سال آینده در ایران اتفاقاتی رخ میدهد.
وی تصریح کرد: آمریکا دنبال این است که در دوران پسا توافق هستهای در ایران موافقان آمریکا حکومت را تحت فشار قرار دهند که از مواضع انقلابی خود کوتاه بیاید.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه غرب موضوع نظامی بودن برنامه هستهای ایران را بهانه قرار داده است، عنوان کرد: در مذاکرات، ایران امتیازات نقد میدهد و آنها امتیازات نسیه، اما نامه مقام معظم رهبری منافذ نفوذ دشمن را بست.
دشمن از راه کم هزینه و تأثیر گذار نفوذ وارد شده است
حسینی افزود: غرب وقتی متوجه شد که از طریق رویارویی و مقابله نمیتواند با ایران برخورد کند بحث نفوذ را آغاز کرده است که این راه کم هزینه و تأثیرگذار است.
وی تصریح کرد: غربیها تصور میکنند که در دوران پسا توافق هستهای زمینه برای نفوذ آنها در ایران فراهم شده و بر این تصور هستند که تودههای مردم و برخی از مسئولان در ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی با غرب همسو هستند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه غرب در انتخابات پیش رو علاقمند به حضور یک جریان سیاسی همسو با خود در ایران است، تصریح کرد: آنها تصور میکنند شرایطی ایجاد شده که مردم به افراد همسو با آنها رأی میدهند و این در حالی است که مردم هوشیار هستند.
حسینی گفت: غرب نفوذ را از حوزه فرهنگی و در قالب محصولات فرهنگی که تأثیرگذار است آغاز میکند و امروز شاهد هستیم افرادی که مداح و ستایشگر رژیم پهلوی بودند در کشور مجوز چاپ کتاب میگیرند و دوران پهلوی که دوره سیاهی بود را بهتر از دوران انقلاب اسلامی جلوه میدهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه مقام معظم رهبری در دهه 70 بحث شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی را مطرح کردند، گفت: عدهای در آن دوران این فرمایش مقام معظم رهبری را جدی نگرفتند و میگفتند توطئهای در کار نیست.
برخی در داخل کشور وکیل مدافع غرب هستند
حسینی افزود: برخی افراد در داخل ایران دائمأ به عنوان وکیل مدافع غرب کار میکنند و چهره آمریکا را بزک کرده و حرفهایی که غرب علیه ما زده را منعکس نمیکنند.
وی تصریح کرد: در دانشگاهها تحت لوای دیپلماسی علمی و حساسیت زدایی هیاتهای مختلف از آمریکا و غرب میآیند و حرفهای زیبایی از غرب را مطرح میکنند و تنها راه را ایجاد رابطه با آمریکا میدانند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد در پایان گفت: وزیر خارجه آلمان در دانشگاه تهران وعده اعطای 30 بورس تحصیلی به دانشجویان ایرانی داد و این در حالی است که آلمان در جنگ تحمیلی سلاحهای شیمیایی در اختیار صدام میگذاشت تا شهرهای ایران را بمباران شیمیایی کند.