از دولت برای تاخیر دعوتش از پوتین گله‌مندیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۴۸۳۷
حجت‌الاسلام طاهری در گفت‌‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

از دولت برای تاخیر دعوتش از پوتین گله‌مندیم

سخنگوی کمیسیون فرهنگی با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور روسیه به کشورمان، خطاب به دولت، گفت: ما از دولت محترم گله‌مندیم که چرا باوجود اشتیاق کشورهایی همچون روسیه وچین برای گسترش روابطشان با کشورمان، بحث دعوت از روسای جمهور چین و روسیه به کشورمان را به تاخیر می اندازد؟

حجت‌الاسلام سید علی طاهری نماینده مردم گرگان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سفر اخیر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به کشورمان، اظهار داشت: ما از دولت محترم گله‌مندیم که چرا بحث دعوت از روسای جمهور چین و روسیه به کشورمان را به تاخیر می اندازد؟ و بیشتر در پی برقراری روابط با غرب است.

 

وی ادامه داد: در حالی دولت اشتیاق فراوانی در توسعه روابط با غرب از خود نشان می‌دهد که همواره شاهد کینه‌ورزی طرف غربی نسبت به انقلاب، نظام و مردم کشورمان بوده‌ایم و در مقابل اشتیاق کشورهایی همچون چین و روسیه که از قدرت‌های بزرگ بوده را شاهدیم که در تلاش برای گسترش سطح روابطشان با کشورمان هستند اما با این حال دولت نسبت به آن کوتاهی می کند.

 

نماینده مردم گرگان در پایان خاطرنشان کرد: ارتباطاتی که اخیرا میان ایران و روسیه در تعاملات منطقه ای ایجاد شده به طور قطع یک فرصت بسیار مغتنی برای کشور ما خواهد بود تا بتوانیم با توسعه اینگونه روابط، از یک سو جایگاهمان را در منطقه تقویت کنیم و از سوی دیگر در جهت حل مشکلات گام برداریم.

پربازدیدترین آخرین اخبار