زهره طبیب زاده نماینده مردم تهران در مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برخی اخبار مطرح شده پیرامون موضوع مجلس جوانان، اظهار داشت: این مسئله به طور قطع یک امر سمبلیک، تشریفاتی و ناکارآمد است چراکه علیالقاعده در قانون اساسی برای چنین چیزی مجوزی نیامده است.
وی افزود: در نظام اجتماعی ما به لحاظ قانونی موضوعی همچون ایجاد مجلس جوانان طراحی نشده و هیچگونه الزامی برای انجامش وجود ندارد، بنابراین اگر مسائلی از این دست یک امر کاملا سلیقه ای مطرح میشود.
طبیبزاده با تاکید براینکه مجلس جوانان یک مسئله کاملا تشریفاتی، سمبلیک و ناکارآمد است، تصریح کرد: معتقدم طراحان این موضوع تنها از آن رو که جوانان تجارب جدیدی پیرامون آشنایی با تکالیفی که در آینده برای آنها وجود دارد کسب کنند و بتوانند ایفای نقش بهتری برای مجلس واقعی در کشور داشته باشند این موضوع را مطرح کردهاند وگرنه این موضوع یک مسئله نمایشی است و کارآیی چندان مشخصی برای نظام ندارد.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به استقبال رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از این طرح، افزود: هاشمی چند وقت پیش پیرامون بحث انتخابات و رای دادن زنان به قشر خودشان نیز اظهاراتی مبنی براینکه «اگر خود زنان که نیمی از جمعیت را تشکیل میدهند به خودشان رای دهند، 300 نماینده مجلس زن میشود» داشت، که البته مشخص بود این مسئله بیشتر جنبه شعاری و تبلیغاتی دارد.
طبیبزاده بیان کرد: بیان چنین مسائلی از سوی هاشمی بیشتر برای مطرح شدن و جلب توجه در میان مجموعه ای از جوانان و زنان است تا بتواند از این طریق تمایلات آن ها را به سمت خود جلب کرده و آنها را ترغیب کند تا به وی توجه کنند.
نماینده مردم تهران ادامه داد: البته مسئله رای دادن قشر زنان به خودشان یک امر کاملا غیرعملی و غیرواقعی است با توجه به اینکه تعداد چندان قابل توجهی از زنان برای انتخابات کاندید نمیشوند اگر قرار باشد که زنان به خودشان رای دهند، به طور کلی روند انتخابات از شکل واقعی خود خارج و حتی نیمی از آحاد جامعه در رای دهی حذف می شوند؛ از این رو بنده گمان میکنم هاشمی درباره موضوع رای دهی زنان به قشر خودشان شوخی میکند!
طبیب زاده در پایان با تاکید براینکه مطرح کردن موضوع مجلس جوانان نوعی عوامفریبی است، خاطرنشان کرد: این مسئله بیشتر از آن روست که صرفا قشر جوانان از این موضوع خوشحال شده و با این گونه اظهارنظرات احساس هویت کنند؛ بنابراین فکر نمی کنم که این امر هیچ اثر عینی و ملموسی در جامعه داشته باشد و قانون اساسی هیچ گونه جایگاهی برای آن متصور نیست.