کد خبر:۴۴۲۰۵۹

تشکیل مجلس جوانان نفسی تازه در رگ‌های قوه مقننه

تشکیل معاونت نظارت و قوانین مجلس، تقویت مرکز پژوهش‌ها و حالا تشکیل مجلس جوانان نوید از حرکت مجلس شورای اسلامی به این سمت خواست و نیاز کشور می‌دهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، قوه مقننه در نظام جمهوری اسلامی به فرموده امام راحل در راس همه امور است؛ این جایگاه و وظیفه خطیر اینگونه می‌طلبد که این قوه تنها به محل جمع و تصمیم‌گیری نمایندگان منتهی نشود. به بیان کلی مجلس بایستی خواست و نیاز کشور را به خوبی دریافت کند و راهکار علمی و عملی و منطقی حل مشکلات را بررسی کند و در چهارچوب قانون برایش راهی بیش بینی کند و دست آخر بر حرکت در آن مسیر نظارت داشته باشد.

 

به نظر می‌رسد مجلس شورای اسلامی هنوز برای تمامی این اصول راهکارهای سیستماتیک و مجاری مشخص ندارد، اما رفته‌رفته گویی در حال ترمیم بافت‌های خود برای رسیدن به آن می‌باشد. تشکیل معاونت نظارت و قوانین مجلس، تقویت مرکز پژوهش‌ها و حالا تشکیل مجلس جوانان نوید از حرکت مجلس شورای اسلامی به این سمت می‌دهد.

 

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی که مغز متفکر و مرکز تولیدات علمی و پژوهشی مجلس می‌باشد، بیش از سایرین نیازمند ایجاد ارتباط موثر و مستمر با جامعه و بخصوص با قشر جوان است.

 

مقام معظم رهبری نیز در دیدار سال 1379 در مصلای امام خمینی (ره) فرمودند: ((مسأله جوانان در کشور ما، باید به یک مسأله حقیقتا ملی تبدیل شود همه دستگاه‌هایی که در زمینه‌های مربوط به جوانان می‌توانند نقشی ایفا کنند، باید درخصوص مسأله جوانان در این کشور احساس مسئولیت کنند. من می‌خواهم امروز با طرح مسأله جوانان و با سخن گفتن رو در رو با جوانان، نیازهای جوانان، آینده جوانان و برنامه‌ریزی برای جوانان را یک مسأله جدی و درجه یک به حساب آورند. این اجتناب ناپذیر است. مطالبی مانند «امید ملت» و «آینده کشور» مکرر درباره جوانان گفته می‌شود. اینها مطالب راستی است، اما تکراری است. من نمی‌خواهم وقت را به این مطالب بگذرانم؛ بلکه می‌خواهم درست سراغ اصل مطلب بروم ))

 

به نظر می‌رسد این اقدام مهم مرکز پژوهش‌های مجلس همچون نفسی تازه در رگ‌های قوه مقننه، نیروی محرک کشور یعنی جوانان را در اداره کشور دخیل و از توان بزرگترین قشر کشور در ساختن آینده استفاده کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار