دولت در موضوع برجام توجهی به بحث نفوذ نمی‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۵۴۰۶
فعال دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند:

دولت در موضوع برجام توجهی به بحث نفوذ نمی‌کند

فعال دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند با بیان اینکه آمریکایی‌ها از هر دسیسه‌ای برای نفوذ در کشوری که هیچگاه زیر بار ظلم و ستم نرفته و نخواهد رفت دریغ نمی‌کنند، گفت: متاسفانه دولت در بحث برجام توجهی به بحث نفوذ نمی‌کند که ریشه همه این‌ها از اعتماد به آمریکاست.

مهدی رضایی بروجردی، فعال دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، با بیان اینکه ما به آژانس بدبین هستیم چراکه آژانس انرژی اتمی در گذشته اقداماتی را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام داده است که از جمله آنها در اختیار گذاشتن اطلاعات دانشمندان هسته ای کشورمان به دشمنان نظام بود، گفت: ایران هرگز حاضر نخواهد شد امنیت نظامی خودش را در خطر بندازد.

 

وی با بیان اینکه دولت در همکاری با آژانس تجدید نظر کند و اجرای برجام را به بعد از لغو تمام تحریم‌ها موکول کند، افزود: آمریکایی‌ها در هر جایی باشند جز ویران کردن و کشت و کشتار و غارت چیز دیگری بجا نمی گذارند.

 

فعال دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند گفت: آمریکایی ها به کودک و زن و مرد پیر و جوان رحم نمی کنند، هر جایی منافعشان در خطر باشد زمین و زمان را به هم می دوزند تا منافعشان را حفظ کنند، همین الان در سوریه و عراق و افغانستان می‌بینیم که به اسم مبارزه با تروریسم مرد و زن و کودک بیگناه را می کشند و انگ نقص حقوق بشر را به جمهوری اسلامی ایران می‌زنند؛ بنابراین چطور به این چنین دشمنی می‌توان اعتماد کرد؟

 

رضایی با بیان اینکه آمریکایی ها از هر دسیسه ای برای نفوذ در کشوری که هیچ گاه زیر بار ظلم و ستم نرفته و نخواهد رفت دریغ نمی‌کنند، گفت: متاسفانه دولت در بحث برجام توجهی به بحث نفوذ نمی کند که ریشه همه این ها از اعتماد به آمریکاست.

پربازدیدترین آخرین اخبار