علیرضا پرندوش در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، گفت: اولین جشنواره غذای محلی در دو بخش ویژه دانشجویان و اساتید و کارکنان در تاریخ 24 آذرماه در دانشگاه آزاد لاهیجان برگزار میشود.
وی هدف از برگزاری جشنواره غذاهای محلی را اﺣﯿﺎي ﻏﺬاﻫﺎي ﺳﻨﺘﯽ و ﺑﻮﻣﯽ و ﻣﻌﺮﻓﯽ آداب و رﺳﻮم و ﻓﺮﻫﻨﮓ اﺻﯿﻞ ﮔﯿﻼﻧﯽ و اﺷﺎﻋﻪ ﻓﺮﻫﻨﮓ در راستای شعار بهداشتی سال 94 ایمنی غذا از مزرعه تا سفره و در جهت فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین عموم مردم عنوان کرد.
دبیر هنری و اطلاع رسانی جشنواره غذای محلی آزاد بودن عموم علاقه مندان برای شرکت در جشنواره، تمامی غذاهای محلی باید مرتبط با موضوعات جشنواره باشد، الزامی بودن تکمیل فرم ثبت نام برای شرکت کنندگان را از مقررات جشنواره بر شمرد.
پرندوش موضوعات جشنواره را غذاهای محلی استان گیلان عنوان کرد.
وی گفت: برای دانشجویان و اساتید و کارکنان جوایز ارزنده ای در نظر گرفته شده است.
نفر اول تندیس و مبلغ 5/۰۰۰/۰۰۰ میلیون ریال
نفردوم لوح تقدیر و مبلغ 3/۰۰۰/۰۰۰ میلیون ریال
نفر سوم لوح تقدیر و مبلغ 2/۰۰۰/۰۰۰ میلیون ریال