آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۶۱۲۵

همایش اصولگرایان با سخنرانی آیت‌الله موحدی‌کرمانی برگزار می‌شود

همایش جبهه اصولگرایی هفته آینده با حضور اشخاص حقیقی و حقوقی اصولگرا و با سخنرانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، همایش جبهه اصولگرایی هفته آینده با حضور اشخاص حقیقی و حقوقی اصولگرا با سخنرانی آیت‌الله موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز برگزار خواهد شد.

 

جامعتین متولی این همایش است و باتوجه به اینکه سخنران همایش قبلی آیت‌الله مصباح بود، همایش آذرماه با سخنرانی دبیرکل جامعه روحانیت برگزار خواهد شد.

 

در این همایش همه اعضای جبهه اصولگرایی و کلیه تشکل‌های اصولگرا اعم از 18 تشکل عضو جبهه پیروان، جمعیت ایثارگران، رهپویان، پایداری و حتی ایستادگی حضور خواهند داشت.

 

همچنین شخصیت‌های حقیقی اصولگرا از جمله لاریجانی، ولایتی، قالیباف و حداد عادل قرار است در این همایش حضور داشته باشند.

 

برپایه این خبر با توجه به اینکه جامعتین متولی امر است، طبق سنوات گذشته برای اشخاص حقیقی و حقوقی دعوتنامه ارسال نمی‌شود و صرفاً برگزاری این همایش اعلام می‌‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار