به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برخی از مشکلات سلامتی اجتناب ناپذیر هستند اما مطالعات متعدد نشان میدهد که بین انتخاب شیوه زندگی سالم و کاهش ابتلا به برخی بیماریها ارتباط مستقیم وجود دارد.
شیوه زندگی سالم بخصوص برای پیشگیری از ابتلا به برخی سرطانها نقش مهمی دارد.
در این میان انتخاب صحیح مواد غذایی یک گام ضروری است.
مطالعات زیادی وجود ارتباط بین مصرف چغندر و کاهش ابتلا به سرطان سینه، روده بزرگ، معده، ریه و تومورهای پروستات را نشان داده است.
زغال اخته خوراکی دیگری است که حاوی آنتی اکسیدان ها بوده و به مبارزه با رادیکالهای آزاد میرود.
آب نارگیل سرشار از پتاسیم، منیزیم، سدیم، و الکترولیت است. همچنین ویتامین سی و خواص آنتی اکسیدانی دارد و به مبارزه با سلولهای سرطانی میرود.
لیمو سرشار از ویتامین سی است و به رفع گر گرفتگی ناشی از برخی سموم بدن کمک میکند و منجر به پاک سازی جریان خون میشود. مصرف آن در جلوگیری از سرطانهای سینه، روده بزرگ و ریه مؤثر است.
زنجبیل یک داروی قوی برای مبارزه با سرطان پروستات است و آنتی اکسیدان های موجود در آن سلولهای سرطانی را از بین میبرد.
گریپ فروت حاوی لیکوپن و ویتامین سی است و ظرفیت بسیار بالایی برای از بین بردن سلولهای سرطانی و کاهش تومورها دارد.