كتاب «فرهنگ آزادگان» به چاپ سوم رسيد
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، اين كتاب اولين نوشتاري است كه در ميان كتابهايي كه درباره خاطرات آزادگان به چاپ رسيده، توانسته است به صورت موضوعي وقايع و رخدادهاي دوران اسارت را با همه تلخيها وسختيهاي آن بيان کند.
بر اساس اين گزارش، اين مجموعه سه جلدي که در 39 فصل تنظيم شده، ابعاد مختلفي از زندگي اسراي ايراني در اردوگاه هاي عراق را در خود جاي داده است.
گفتني است، بيشتر مطالب اين مجموعه، خاطرات ناگفته و منتشر نشده آزادگاني است كه در چند روز اول بازگشت به ميهن به جهت برخي ضرورتها نظير مسائل بهداشتي و ... در قرنطينههاي مختلفي اسكان يافته بودند كه در مصاحبه با گروههاي ثبت خاطرات تبليغات نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گردآوري شدهاند و بدين لحاظ به دليل فاصله زماني بسيار كمي كه اين آزادگان با دوران اسارت خود داشتهاند، حاوي صادقانهترين و نابترين خاطرات آنهاست.
لازم به ذكر است، هر يک از جلدهاي مجموعه سه جلدي «فرهنگ آزادگان» در 350 صفحه، با قيمت 5900 تومان به بازار كتاب عرضه شده است./انتهاي پيام/