کد خبر:۴۶۷۹۰۳
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد خبر داد

ویزیت تخصصی بیش از ۱۰۰ هزار نفر در بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان

از آغاز طرح تحول نظام سلامت تا کنون، بیش از ۱۰۰ هزار ویزیت تخصصی در بیمارستان آیت‌الله مدنی شهرستان بجستان انجام شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، رضا احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان بجستان گفت: از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت تا کنون، بیش از صدهزار ویزیت تخصصی با تعرفه مصوب دولتی در بیمارستان آیت‌الله مدنی شهرستان بجستان انجام شده است.

 

وی با بیان اینکه شهرستان بجستان از اولین شهرهایی است که تمامی بسته‌های فاز اول طرح تحول سلامت از همان ابتدا در آنجا اجرایی شده است، بیان داشت: بسته ارتقای کیفیت خدمات ویزیت در بیمارستان‌های تحت پوشش وزارت بهداشت، از جمله بسته‌های حمایتی طرح تحول نظام سلامت در راستای افزایش رضایتمندی بیماران است که در راستای آن، مطب متخصصین تعطیل و آنها در بیمارستان به ارائه خدمت مشغول شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار