کد خبر:۴۶۸۱۷۱

مراسم گرامیداشت روز حسابدار در دانشگاه یزد برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز حسابدار با حضور جمعی از مسئولان و حسابداران استان یزد در دانشگاه یزد برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از یزد، مراسم گرامیداشت روز حسابدار روز گذشته با حضور جمعی از مسئولان و حسابداران استان یزد در دانشگاه یزد برگزار شد.

 

محمدمهدی مدرسی، عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری دانشگاه یزد به بیان سابقه‌ای از علم حسابداری و کاربرد آن در ادوار ایران باستان پرداخت و گفت: اینکه می‌گویند زبان فارسی مدیون فردوسی است، به اعتقاد بنده زبان فارسی مدیون حسابداری است؛ چرا که با فتح ایران توسط مسلمانان در قرون اولیه اسلامی اداره چنین امپراتوری بزرگی نیازمند مدیران و حسابداران بزرگی بود و چون اعراب مسلمان در زمینه دیوانسالاری فاقد هرگونه دانش بودند با تکیه بر مدیران و حسابداران ایرانی بود که توانستند سال‌ها بر ممالک مختلف اسلامی حکومت کنند.

 

جمال برزگری مدیر گروه حسابداری دانشگاه یزد تاکید کرد: حسابداران روایتگران صادق ماحصل مجموعه فعالیت‌های گذشته و تصویرگران هوشمند آینده بنگاه‌ها با زبانی مشترک هستند. 

 

وی گفت: از مشخصه‌های هر حرفه، پذیرش وظیفه خدمت به جامعه، وجود حداقل شرایط از پیش تعیین شده برای ورود به حرفه و پایبندی اعضای حرفه به مجموعه‌ای از اصول، ضوابط و ارزش‌های مربوط به آن حرفه است.

 

برزگری در خصوص نقش و جایگاه حسابداری گفت: در قريب به اتفاق سازمان‌ها، بخش عمده‌اي از اطلاعات مورد بحث در قلمرو اطلاعات مالي است و طبعاً ضعف نظام اطلاعاتي حسابداري يا بد کار کردن آن مي‌تواند موجبات فلج شدن سازمان در مواجه با شرايط محيطي و محاطي را فراهم آورد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار