آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۹۴۲۳
نجفی:

بعد از ۱۲ سال پرونده PMD بسته می‌شود

نماینده ایران در آژانس ابراز امیدواری کرد برجام، خیلی زود اجرایی شود و گفت: ایران فردا در ظرفیت‌های ریاست عدم‌تعهد و ملی در جلسه فوق العاده شورای حکام سخنرانی می‌کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رضا نجفی نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره نشست شورای حکام و ارائه پیش نویس قطعنامه ۵+۱ درباره پی.ام.دی گفت: پیش بینی ها این است این قطعنامه با اجماع و اتفاق آرای کشورهای عضو شورای حکام تصویب و مسائل گذشته و حال برای همیشه مختومه شود.

 

در وین گفت : فردا جلسه فوق العاده شورای حکام است و در این نشست گزارش آقای امانو درباره ارزیابی نهایی در خصوص مسائل گذشته و حال مطرح می شود و بعد از آن ، در خصوص قطعنامه پیشنهادی  5+1 تصمیم گیری خواهد شد.

 

نماینده ایران درباره روند این نشست گفت: معمولش این است که ابتدا قعطنامه از سوی کشورهای بانی قطعنامه معرفی می شود و بعد از آن کشورهای عضو شورای حکام نظرات خودشان را ارائه خواهند کرد.

 

نجفی گفت: جمهوری اسلامی ایران هم در ظرفیت ریاست عدم تعهد و هم در ظرفیت ملی سخنرانی خواهد کرد.

 

نماینده ایران در آژانس می گوید: پیش بینی ها این است که این قطعنامه با اجماع و اتفاق آرای کشورهای عضو شورای حکام تصویب شود و موضوع مسائل گذشته و حال و یا به اصطلاح "پی.ام.دی" برای همیشه مختومه شود و راه را برای اجرای برجام باز کند.

 

وی ابراز  امیدواری کرد : برجام ، خیلی زود ، اواخر دسامبر و اوائل ژانویه اجرایی شود.

 

نجفی در پاسخ به این سوال که نشست فوق العاده شورای حکام چقدر طول خواهد کشید ، گفت : این بستگی به تعداد کشورهایی دارد که می خواهند صحبت کنند و قاعدتا نباید بیشتر از نصف روز باشد مگر اینکه تعداد کشورهایی که می خواهند صحبت کنند ، زیاد باشد.

 

وی افزود : البته چون موضوع ، موضوع مهمی است و بعد از حدود 12 سال این پرونده بسته می شود ، ممکن است تعداد کشورهایی که می خواهند صحبت کنند زیاد باشد اما شاید این نشست بیشتر از یک نصفه روز طول نکشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار