به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه صبح امروز در همایش بهداشت و درمان در نیروهای مسلح، طی سخنانی اظهار داشت: خداوند کشتن یک انسان بی گناه را مانند کشتن همه بشریت و احیا و زنده کردن یک نقر را معادل زنده کردن بشریت می داند و تفاوتی میان انسان مسلمان و غیر مسلمان در این حوزه قایل نیست.
وی ادامه داد: بنابراین کسانی که در عرصه امداد و درمان کار میکنند در حقیقت پاسداران حریم گوهر آفرینش بوده و از خدا تفویض گرفته اند تا انسانها را احیا کنند.
جانشین فرمانده سپاه با تاکید بر اینکه ما باید به همه جنبه های زندگی و حیات انسان توجه داشته باشیم، گفت: زندگی چیزی فراتر از زنده بودن است و در واقع یک تنفس روحانی و آرامش و معنویت و ایمان است.
سلامی خاطرنشان کرد: حتی در غرب که بیشتر به جنبه های مادی انسان توجه میکنند، میگویند جنبه های عاطفی و روحی و مادی انسان به هم گره خورده است.
وی افزود: دامنه و میدان تاثیر بخش های امدادی و درمانی بویژه در نیروهای مسلح که محیطی پر مخاطره است باید هم سلامت جسمی و هم سلامت روحی را شامل شود.
جانشین فرمانده سپاه با بیان اینکه انسان در معرض مخاطرات زیادی قرار دارد، تصریح کرد: عوامل تهدید کننده حیات هر روز پیشرفت میکنند و بیشتر می شوند.
سلامی یادآور شد: سلامت موصوعی نیست که به خودی خود اتفاق بیفتد بلکه نیازمند برنامهریزیهای دقیق، کامل و بروز است که فرهنگ و ارتقای آن نیز در توسعه سلامت و بهداشت تاثیر بسیار زیادی دارد.
وی با بیان اینکه سلامت در یک سیستم به هم پیوسته شامل تحرک جسمانی و تغذیه مناسب و روابط خانوادگی سالم تعریف میشود، سلامت را تابع یک توازن روحی و جسمی دانست و گفت: از طرف دیگر، ارزشهای معنوی یک جامعه نیز در سلامت افراد موثر است.
جانشین فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بخش بهداشت و درمان در نیروهای مسلح باید به همه موارد دقت کند حتی توجه به نوع لباس سرباز باید برای بخش سلامت ما قابل توجه باشد و بدانند که حتی رفتار بد یک فرمانده میتواند سلامت روحی سربازان را تحت تاثیر قرار دهد.
سلامی با تاکید بر لزوم دقت در سلامت سربازان افزود: باید یک الگو در بهترین سیستمهای درمانی باشیم.
وی تصریح کرد: امروز مراکز مهم بهداشتی در جهان به اخلاق درمانی نگاه ویژه ای دارند و ما نیز در این حوزه نیازمند برنامه و تلاش زیاد هستیم.