کد خبر:۴۷۰۵۲۹

«محمد رسول الله (ص)» از اسکار حذف شد

اسفندماه امسال، هشتاد و هشتمین دوره جوایز اسکار برگزار می‌شود ولی با اعلام پیش فهرست نامزدهای جوایز اسکار بهترین فیلم خارجی زبان، فیلم سینمایی «محمد رسول الله (ص)» به عنوان نماینده ایران حذف شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسامی نامزدهای اولیه هشتاد و هشتمین دوره از رقابت‌های اسکار را به شرح زیر اعلام کرد:

 

«برند عهد جدید» ساخته ژاکو ون دورمل، به زبان فرانسوی است. این فیلم کمدی محصول مشترک فرانسه و بلژیک و لوکزامبورگ در بخش دوهفته کارگردانان جشنواره کن به نمایش درآمد. بیانیه‌ای که تاریخ مرگ مردمان در آن نوشته شده وقتی در شهر بروکسل منتشر می‌شود، می تواند منجر به یک بی‌نظمی تمام عیار شود.

 

«در آغوش گرفتن ابلیس» ساخته سیرو گوئراو از کشور کلمبیا فیلم دو داستان از سال ۱۹۰۹ و ۱۹۴۰ را روایت می کند که در هر دو شمنی آمازونی و آخرین بازمانده از یک قبیله در مرکز داستان است. او سفری با دو دانشمند آلمانی و آمریکایی می کند تا یاکرونا گیاهی مقدس را پیدا کند.

 

فیلم «یک جنگ» نماینده کشور دانمارک به کارگردانی توبیاس لیندهولم که در بخش مسابقه افق‌های جشنواره ونیز به نمایش درآمد، فیلمی درام درباره پیامدهای جنگ و درمورد کلاوس میکائل پدرسن یک افسر ارتش است که همراه نیروهایش در یکی از ولایات افغانستان مستقر است. سربازان در یک مأموریت عادی در یک آتش متقاطع سنگین گیر می‌افتند. کلاوس برای نجات آن‌ها تصمیمی می‌گیرد که عواقب آن نه تنها او بلکه خانواده‌اش در دانمارک را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

 

«شمشیرباز» از کشور فنلاند به کارگردانی کلاوس هاروبا اقتباس از داستانی واقعی در دوران جنگ سرد، اندل نلیس قهرمان شمشیربازی استونیایی را که از پلیس مخفی شوروی سابق فرار می‌کند، به عنوان موضوع خود انتخاب کرده است.

 

«موستانگ» از کشور فرانسه ساخته دنیس گامز ارگوون به زبان ترکی. این فیلم که جایزه لیبل سینمای اروپایی دو هفته کارگردانان جشنواره کن امسال را که به بهترین فیلم اروپایی اهدا می‌شود دریافت کرد، در جزیره‌ای متروک در دریای سیاه می‌گذرد و پنج خواهر جوان را تصویر می‌کند که به دلیل جنسیت خود، با مشکلات زیادی در جامعه سنتی روبه‌رو هستند.

 

«هزارتوی دروغ‌ها» از کشور آلمان ساخته یولیو ریچارلی، درامی تاریخی و درباره یک دادیار جوان است که در دهه ۱۹۵۰ تلاش می‌کند تا به پشت پرده کشتار دسته‌جمعی در آشویتس برسد. نخستین دادگاه آشویتس در فرانکفورت به دنبال همین تلاش شکل گرفت.

 

«پسر سائول» از کشور مجارستان ساخته لازلو نمس، درامی هولوکاستی است که داستانش در ۱۹۴۴ در آشویتس روی می‌دهد. سائول جنازه پسری را می‌بیند که سوزانده شده و به باور این که پسرش است، تصمیم می‌گیرد آن را به خاک بسپرد.

 

«زنده باد» از کشور ایرلند، ساخته پدی بریتناچ، فیلمی اسپانیایی زبان درباره کوبا است که با تحسین جشنواره تلوراید روبه رو شد. در حالی که موضوع، زبان و مکان فیلم خیلی از ایرلند فاصله دارد، اما به دلیل این که کاری زیبا و انسانی از کارگردانی ایرلندی است، برای اسکار انتخاب شده است. نوجوانی به نام یسوس در هاوانا در آرزوی بازیگر شدن است و وقتی سرانجام شانسی به دست می‌آورد، باید با پدرش که در گذشته بوکسور بوده، مبارزه کند.

 

«ذیب» نماینده کشور اردن ساخته نجل ابونوار فیلمی عربی زبان است که چندین جایزه از جمله جایزه بهترین کارگردانی را از جشنواره فیلم ونیز و جایزه بهترین فیلمنامه را از جشنواره فیلم بلگراد دریافت کرده است. این فیلم در دوران عثمانی در حجاز و همزمان با جنگ جهانی اول می‌گذرد و داستان پسر بچه‌ای را روایت می‌کند که با سفری در بیابان به عنوان راهنمای یک افسر بریتانیایی، به حقایقی می‌رسد.

 

پنج نامزد نهایی بهترین فیلم خارجی اسکار ۲۰۱۶ روز ۱۴ ژانویه سال آینده معرفی می‌شوند و مراسم اعطای جوایز نیز روز ۲۸ فوریه درلس‌آنجلس برگزار خواهد شد.

 

هشتاد و هشتمین دوره جوایز اسکار ۲۸ فوریه ۲۰۱۶ (دوشنبه ۱۰ اسفند) در دالبی تیه‌تر در هالیوود برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
من
Germany
۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹
مگه غیر از این انتظار داشتید
28
1
احسان
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۲
یعنی این جدایی نادر از سیمین از این فیلم بهتره؟؟؟!!!!
اصلا مهم نیست، چون کار برای رضای خدا بوده نه کدخدا.
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۱
فرداست که غربزدگان بگن اسکار سیاسی نیست واین بهترین دلیلشه
12
3
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۷
فيلمش اصلا در قد و قواره ي اسكار نبود كه بخواد با اثار قدرتمند كشورهاي ديگه رقابت كنه.ما ايرانيها چون فيلم خوب تو سينماي خودمون نداريم اين فيلم ميشه گل سر سبد ما.در صورتي كه اين فيلم در سطح بين المللي جايگاهي نداره و بسيار ضعيفه.شان و منزلت پيامبر به كنار ولي اين فيلم اصلا فيلم درخور و قابل توجه نيست.
3
11
سجاد
۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۴
عاشق نگاه هنریت به اسکار هستم دوست من، حالا بماند که جدایی نادر از سیمین فاخر بود(؟!) اما انشاءالله هفت هشت ماه دیگه این فیلما لیک میشه تو نت، دانلود کن ببین خودت متوجه کیفیت و محتوا میشی...
البته اسکارو اگه بررسی کنیم، آرگو، جدایی و فیلم های جایزه دارش، پاچه خواری استکبار بوده، با دستمال یا بی دستمال
ناشناس
۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۷
ببخشید شما مگه داور اسکارید؟!!!... بله بله یادم رفت... فیلمای اصغر فرهادی باید بره که فضای کشور را خشن نشون بده!...اینا در سطح بین المللیه!...جمع کن بابا
هانا
۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۸
حتما مزخزفاتی مث فیلم بی سر وته جدایی فلانی از فلانی خیلی در حده اسکاره!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۰
يعني از فيلم اصغر فرهادي ضعيفتره؟
11
3
مجتبی مرتضی زاده
۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۴
نه عزیز
توی فیلم موضوع سیاسی یا ضد ایرانی یا ضد اسلام نیست که فیلم بره اسکار
هانا
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۷
لعنت به اوناییکه باعث اینکار شدن ....حالا ایرانیا خیلی مردن نماینده ندن ب این اکادمی صهیونی ...یا خدا باز فیلمای مزخرف امثال فرهادی و اون یکی بنی اعتماد .....به خاطر این فیلم ارزشی که بره اسکار خوشحال بودم چ حیفففففففففف
1
0
مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۱
منزلت و احترام پیامبر به کنار...ولی شاید با کمی اغماض داوران شاید میتونست بین نامزدها باشه
ولی من که زیاد اهل سینما نیستم (سالی یکبار) اما خانوادگی واسه دیدن این فیلم رفتیم و غیر از چندتا سکانس مدینه که لذت بردیم، در کل فیلمش خیلی خسته مون کرد.بنظرم داشتم تئاتر میدیدم...
بنظرم برای ذائقه سینمایی مردم دنیا این ریتم فیلم چندان خوشایند نیست
اما در دشمنی برخی دستان پشت پرده هم شکی نیست
الله اعلم....
0
4
شریف
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۰
تنها فیلم هایی در اسکار اکران می شوند که یا از بدبختی ایرانی ها باشه یا بصورت چند لایه معضلی ایرانی رو بیان کنه مثل جدایی نادر که بهتر هست نقد آقای رائفی درباره این فیلم رو ببینید تا بفهمید چه فیلم هایی برنده خواهند شد.
1
1
مغز آزاد
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۴
این فیلم هر کم و کاستی که داشته باشه از فیلمی مثل آرگو خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر بود!
2
0
ناشناس
Germany
۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
اصلا ما نیاید توجهمون به اسکار باشه و بزرگش کنیم این مظهر زندگی غربی رو باید به زباله دانی تاریخ انداخت ما باید غرب رو زیرپا لگد کنیم نوشتن خبر در مورد مفاسدش خیانته به آرمانهای انقلابمون. ما نباید اصلا فیلمی به اون جشنوارۀ نمایش هرزگی که توی هر فیلمش دهها صحنۀ منافی عفت داره بفرستیم به جهنم که فیلم ما را حذف کردند توجه ما باید معطوف به این مسآله باشه که صهیوینیسم حامی این به اصطلاح جشنواره رو به درک واصل کنیم نه اینکه چه نمایش میدهند و چه نمی دهند.
0
0
ناشناس
Germany
۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۹
از امثال شما بعیده که با عنوان کردن این اخبار به این مظهر زندگی غربی بها می دهید به جهنم که فیلم ما را حذف کردند من خوشحالم که فیلمی دربارۀ پیامبر عظیم الشأن اسلام در کنار فیلم هایی که در هر کدامشان دهها و بلکه صدها صحنۀ منافی عفت دارد قرار نمی گیرد. این به اصطلاح جشنواره را که با حمایت صهیونیسم، برای تداوم زندگی فاسد غربی، برای تداوم هرزگی و بی بند و باری به کارش ادامه می دهد باید به زباله دانی تاریخ انداخت نه آنکه با عنوان کردن اخباری دربارۀ فیلمهای منتخبش آن را بزرگ جلوه داد. این خیانت به آرمانهای انقلاب ماست. اخبار ما باید مطابق با شعار ما که نابود کردن دشمن غربی است باشد.
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۵
اره خب عجیب نبود که
اونا به جدایی نادر از سیمین و هرچیزی که نشون بده ایرانیا بدبختن اسکار میدن
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار