کد خبر:۴۷۱۲۱۹
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل:

پژوهش فرآيند بسيار مهم در پيشرفت و توسعه هر جامعه‌اي است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: پژوهش را نباید فقط در يك هفته مورد توجه قرار دهيم، بلكه لازم است به اين مساله بعنوان يك فرآيند ادامه‌دار و مستمر توجه شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شانزدهمین نمایشگاه ملی هفته پژوهش و فناوری و فن بازار از تاریخ 23 لغایت 26 آذر ماه سال جاری، هم زمان با هفته پژوهش و فناوری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

 

سیدعلی‌اصغر قریشی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی بابل امروز در جمع خبرنگاران در این زمینه بیان داشت: در شانزدهمین نمایشگاه ملی هفته پژوهش و فناوری و فن بازار، یک غرفه به دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اختصاص یافت که دستاوردهای پژوهشی و محصولات دانش بنیان دانشگاه با استقبال چشمگیر بازدیدکنندگان روبرو شد.

 

 وی افزود: این نمایشگاه هر سال با هدف ایجاد بستر مناسب برای معرفی و عرضه فناوری و توانمندی‌های فناورانه درحوزه‌های مختلف تخصصی بویژه فناوری‌های پیشرفته، ایجاد فضای مناسب برای تجاری‌سازی دستاوردهای تحقیقات کاربردی و توسعه‌ای، توسعه اقتصادی دانش بنیان از طریق ارائه فرصت‌های جدید سرمایه گذاری و ترغیب بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در حوزه فناوری‌های نوین برگزار می شود.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: در این نمایشگاه 18 طرح فناورانه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل شامل طرح‌هایی از پژوهشکده فناوری نانو، گروه‌های پژوهشی پیل سوختی، شکل‌دهی فلزات، بیوتکنولوژی و دانشکده‌های مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی و مهندسی برق و کامپیوتر برای علاقمندان به نمایش در آمد.

 

قریشی‌امیری با اشاره به محصول‌محور و دانش‌محور بودن طرح‌های ارائه شده، افزود: آنچه که در این نمایشگاه عرضه شد طرح‌های پژوهشی و فناورانه‌ای بود که تجاری سازی شده و یا در این مسیر قرار دارند.

 

قریشی با اشاره به اینکه پژوهش يك فرآيند بسيار مهم در پيشرفت و توسعه هر جامعه‌اي است، خاطرنشان کرد: پژوهش را نباید فقط در يك هفته مورد توجه قرار دهيم، بلكه لازم است به اين مساله بعنوان يك فرآيند ادامه‌دار و مستمر توجه شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار