آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۳۲۰۴
عبدالسلام المجالی در اجلاس آکادمی علوم جهان اسلام:

خشونت در دنیا به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است

دبیرکل آکادمی علوم جهان اسلام گفت: امروز خشونت در دنیا به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است و هر روز در انتظار اخبار خشونت‌آمیز از خواب بیدار می‌شویم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو عبدالسلام المجالی دبیرکل آکادمی علوم جهان اسلام در بیستمین اجلاس سالانه آکادمی علوم جهان اسلام که امروز در هتل پارسیان آزادی برگزار شد اظهار داشت: امروزه با یک ایدئولوژی در ستیز هستیم که سرشار از نفرت است. کشتاری که پشت نقاب دین، خود را پنهان کرده که اعمال شیطانی خود را توجیه کند و این اقدام را هیچ دینی برنمی‌تابد؛ می‌خواهم از جوانان دعوت کنم که راهنمای مسیی باشند که از ارزش‌ها الهام می‌گیرد و خشونت را مردود می‌کند. توازن جهانی سیستمی بین‌المللی است که به همه مردم احترامی را می‌دهد که شایسته آن هستند.



دبیرکل آکادمی علوم جهان اسلام بیان داشت: از من می‌پرسند تو را در خاورمیانه صلحی وجود ندارد؟ چرا دنیا از حق فلسطین دفاع نمی‌کند؟ از پیاده‌سازی فرایند صلح طرفه می‌روند، شهرک‌سازی‌های اسرائیل ادامه دارد، ناامیدی در فلسطین اشغالی و کشتار ادامه دارد و این شکست پیامی منفی می‌فرستد و صلح جهانی را تهدید می‌کند.



وی گفت: برای شکوفایی علم باید آن را تغذیه و حمایت کرد، در حالی که در حال حاضر در کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی، صادرات فناوری پیشرفته وجود ندارد.



المجالی ادامه داد: مگر پیامبر ما پیامبر رحمت نیست؟ مگر ما امت اسلامی نیستیم؟ چرا تفاوت‌ها را کنار نگذاریم؟ ملک عبدالله دوم پادشاه اردن در یکی از آخرین سخنرانی‌های خود در مقابل پارلمان اروپا گفت: در شریعت باید خود را به سلاح ایده و عدالت در برگیرنده مسائل اجتماعی و اقتصادی کند، در جهان اسلام همیشه به گذشته درخشان خود می‌نگریم، انسان های متعلق به تمدن عظیم ما در همه عرصه‌ها پیشرفت داشته‌اند.



وی تصریح کرد: اجلاس سالانه آکادمی علوم جهان اسلام نمودی از مسئولیت اجتماعی دانشمندان و مسئولان حوزه علم و فناوری نسبت به خودشان، کشورشان، دینشان و بشریت است، امروز خشونت در دنیا به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است و هر روز در انتظار اخبار خشونت‌آمیز از خواب بیدار می‌شویم، سؤال این است که چرا اسلام را با خشونت و ترور می‌شناسند؟ در کمتر از ۲۵ کشور عضو سازمان کنفرانس اسلامی، آکادمی علوم ملی وجود دارد که باید افزایش یابد.



المجالی در پایان خاطر نشان کرد: در مورد ایران همواره تأکید بر ارتباط این کشور با برنامه هسته‌ای و قطعنامه منع استفاده از سلاح هسته‌ای بوده است، در حالی که داشتن دانش هسته‌ای صلح‌آمیز مایه مباهات است، همانگونه که ایرانیان از داشتن دانش نانوفناوری، سلول‌های بنیادی و ماهواره‌ها بر خود می‌بالد. تحریم‌های بین‌المللی به صورت مستقیم، اقتصاد دانش‌بنیان ایران را توسعه داد که فقط می‌توان به عنوان موفقیت قابل توجه به آن نگاه کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار