کد خبر:۴۷۳۵۴۵
گروسی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

بیش از ۴۰۰۰ سند درتحقیق و تفحص ۳ استان به دست آمده است

عضو کمیسیون تحقیق و تفحص از سه استان تهران، فارس و آذربایجان غربی در عملکرد ادارات آنها گفت: خلاصه جمع بندی این گزارش ۱۵ صفحه است.

حسین گروسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در رابطه گزارش تحقیق و تفحص از سه استان تهران، فارس و آذربایجان غربی در خصوص عملکرد ادارات در این استان گفت: گزارش در تحقیق و تفحص آماده شده است و اکنون به کمیسیون شوراها جهت ارائه به صحن تقدیم می شود و پس از تصویب در کمیسیون در صحن علنی گزارش قرائت خواهد شد.

 

وی در ادامه افزود: در این تحقیق و تفحص اعضا در خصوص عملکرد شهرداری ها ادارات دولتی و دیگر اداراتی که به دولت مربوط می شوند مورد تحقیق و بررسی قرار گرفتند حتی در این گزارش در خصوص تغییر کاربری ها نیز ورود کرده و آنها را نیز مورد بررسی قرار دادیم که در کدام استان در خصوص تغییر کاربری ها خلاف عمل شده و یا اینکه به درستی تغییر کاربری ها صورت گرفته است.

 

عضو تحقیق و تفحص از سه استان تهران، فارس و آذربایجان غربی در خصوص عملکرد ادارات بیان داشت: در تحقیق و تفحص از سه استان کشور باید پایلوت کرد که در چه جاهایی چه قوانینی نیاز است که تدوین شود و در چه مکان هایی قوانین برای اجرای صحیح باید برداشته شود و در حقیقت این سه استان به عنوان پایلوت مطالعه شده اند و تمامی ادارات و مجموعه آن مورد بررسی اعضای تحقیق و تفحص قرار گرفته اند.

 

گروسی بیان داشت: گزارش تحقیق و تفحص از سه استان تهران، فارس و آذربایجان غربی در خصوص عملکرد ادارات این استان ها از سال 92 آغاز به کار کرد و امروز تحقیق و تفحص ها پایان یافته و خلاصه جمع بندی این گزارش 15 صفحه است و در بررسی ها به چهار برگ مستندات دسترسی داشته ایم و 7000 نفر  در ساعت کاری بر روی این تحقیق و تفحص کار کرده اند و سازمان های نظارتی برای انجام تحقیق و تفحص استفاده کرده ایم.

 

نماینده مردم شهریار، شهرقدس و ملارد در بهارستان گفت: جمع بندی گزارش تحقیق و تفحص در کمیسیون شوراها و امور داخلی تقدیم و قرائت می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار