به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، یکی از برجستگی های نظام مردم سالاری دینی بهره مندی از هدایت و رهبری ولی فقیه و نزدیکترین فرد به امام معصوم بوده و است که تجربه حضور بیش از سه دهه ولی فقیه در راس یک نظام جمهوری برای اولین بار در طول نظامات سیاسی، تجربه موفقی بوده است.
نظام اسلامی به برکت این رهبری در طول سال ها با وجود طوفان های سهمگین سیاسی و اقتصادی و هجمه های فرهنگی توانسته است در ساحل آرامش لنگر گیرد و در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی پیشرو باشد.
این در حالی است که در نظام های دیگر که خود را مهد دموکراسی می دانند، حکومت ها دچار بحران های اجتماعی و سیاسی هستند و چه بسا این تنش ها برخی حکومت ها را با دگرگونی همراه ساخته است.
نظام اسلامی به عنوان شیوه ای بدیع و نو در عرصه حکومت داری به دلیل داشتن جایگاه ولایت فقیه توانسته است، امروز به عنوان بازیگر اصلی تحولات دنیا و منطقه نقش آفرینی کند.
یکی دیگر از برجسته های بارز انقلاب اسلامی اهمیت دادن به رای و نظر مردم است؛ به طوری که در مردم سالاری دینی رای و نظر مردم وزن نمی شوند؛ بلکه هر شهروند حکومت اسلامی به اندازه یکسان در سرنوشت خود صاحب رای و نظر است.
انقلاب اسلامی در طول بیش از 30 ساله حیات خود با برگزاری بیش از 30 انتخابات نشان داده نقش و اهمیت ویژه ای به رای و نظر مردم می دهد.
انتخابات در نظام مردم سالاری دینی امری مهم و واقعی است که مردم با نصاب های بالا در آن مشارکت داشته و نظر و اراده خود را از دل صندوق ها بر کرسی مینشانند.
این دو خصصیه مهم نظام مردم سالاری یعنی قرار گرفتن یک ولی فقیه واجد شرایط در راس آن و نقش مردم در تعیین سرنوشت آن به طور مستقیم و بی واسطه نظام اسلامی را به نظامی پیشرو و متعالی سیاسی مبدل کرده است.
این حرف نو که امام خمینی (ره) در قالب مردم سالاری دینی بیان کرد امروز بنیان های لیبرال دموکراسی را به رعشه درآورده است و ناکارآمدی این شیوه های ضد مردمی را جلوه گر کرده است.
دشمن به عنوان حقیقتی ملموس به هر نحوی دنبال تخطئه و آسیب و انحراف در این مردم سالاری دینی است که این دشمن عصبی طبق عادت همیشگی و برنامه منسجمی که دارد سعی کرده و دارد به این دو گنجینه مردم سالاری دینی یعنی ولی فقیه به عنوان باور توحیدی و انتخابات به عنوان نمود حضور مردم و مقبولیت حملهور شود.
دشمن برای تخریب کارآمدی نظام مردم سالاری دینی دست چدنی خود را به هر شکلی به کار می گیرد روزی زیر دستکش مخملی پنهان کرده و دست دوستی میدهد و قدم زنی می کند و روزی دست چدنی خود را از زیر دستکش در آورده و چنگ به چهره نظام می کشد.
یکی از مصادیق نزدیک این چنگ زدن به چهره معصوم انقلاب فتنه 88 بود. در آن فتنه سهمگین دشمن داخلی و خارجی همراه و همنوا با هم به آرمان های نظام یورش آورده و جمهوریت نظام را نشانه رفتند.
در فتنه 88 پس از آن نصاب 80 درصدی حضور مردم که فرصتی طلایی برای نظام در تثبیت مردم سالاری دینی بود عده لی فتنه گر باغی نقشه دشمن را اجرایی کرده و هشت ماه کشور را با چالش روبرو ساختند.
محمد راضی جلالی، مسئول بسیج اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز دراین باره بیان داشت: جریان شکست خورده فتنه 88 با بهره گیری از رحم اجاره ای دولت یازدهم متاسفانه دنبال احیا و یارگیری هستند و از طریق چنبره زدن بر مدیریت ها و منابع مالی دنبال طراحی فتنه های جدید هستند.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: در باور دینی دشمن هیچ گاه از ما راضی و خشنود نمی شود مگر اینکه از آن تبعیت کنیم؛ اما اینکه عدهای از تعریف دشمن خوشحال می شوند و رضایت دشمن را جای رضایت خدا قرار می دهند این نوعی سرسپردگی است.
راضی جلالی افزود: مردم سالاری دینی به برکت خون هزاران شهید به بار نشسته است نباید عده ای به خود اجازه دهند نظامات و ساختارهای مستحکم آن از جمله مجلس خبرگان رهبری و شورای نگهبان را تضعیف کنند.
وی گفت: امروز دشمن دنبال نفوذ جریانی است و در این نفوذ قلب مردم سالاری دینی را هدف قرار داده و می خواهد با تضعیف مجلس خبرگان رهبری و شورای نگهبان راه نفوذ را هموار کند.
راضی جلالی بیان کرد: در این شیوه نفود دشمن قالب مردم سالاری دینی را حفظ ولی از درون تهی می سازد و در این شرایط حتی ممکن است شخصی روحانی و ملبس به لباس پیامبر هم بالای راس آن باشد ولی دیگر آن شاخصه های اسلام ناب در آن وجود ندارد.
یکی از شیوه های آسیب به مقبولیت مردم سالاری دینی که حربه ای لو رفته است نهضت ثبت نام است یعنی نیروهای مخالف با گسیل نیروهای دسته چندم و حتی سوخته به معرکه انتخابات بتوانند از پس رد شدن این افراد توسط جایگاه های نظارتی، فرمایشی بودن مردم سالاری دینی را پیاده کنند.
این ترفند قدیمی و رنگ باخته در هر عرصه ای انتخابات در طول سال های حیات با برکت انقلاب همیشه در دستورکار دشمن بوده و از آن بهره جسته است.
در انتخابات پیش رو که در 7 اسفند ماه 1394 است در روند ثبت نام انتخابات شاهد حضور چشم گیر نامزدهای انتخاباتی برای ثبت نام بودیم.
این مسئله هر چند نشان از نیاز به ترمیم سیستم انتخاباتی را آشکار می سازد که باید مسئولین با واکاوی خلاء های قانونی فیلترهای مناسب و اولیه برای ثبت نام نامزدها قرار دهند که هر کسی با وجود محرز بودن نداشتن صلاحیت های اولیه نتواند خود را نامزد انتخاباتی تلقی کند.
مسئله دوم در این نهضت ثبت نام در بحث خفیف سازی مجلس خبرگان رهبری است. مجلس خبرگان رهبری مجلسی عالمانه و کارشناسی است؛ اما می بینم برای هر کرسی مجلس خبرگان رهبری بیش از 10 نفر ثبت نام کرده است که علایم نشان می دهد عده ای دنبال خفیف کردن جایگاه خبرگان هستند.
منصور امین، مسئول بسیج اساتید دانشگاه علوم پزشکی اهواز دراین باره معتقد است: انتخابات هفتم اسفند انتخابات مهم و حساسی برای نظام مردم سالاری دینی است و می تواند سکوی پرش و تثبیت این شیوه حکومت داری باشد.
وی درباره حجم بالای ثبت نام افرادی که فاقد صلاحیت های اولیه برای انتخابات مجلس خبرگان هستند، گفت: گسیل کردن حجم زیادی از داوطلبان برای ثبت نام به نظر توطئه برنامه ریزی شده در جهت تضعیف مجلس خبرگان رهبری است.
امین بیان داشت: عده ای که در مقدمات دین مانده اند و یا سابقه کیفری دارند و مجرمیت آنها محرز شده است نمی توانند در انتخابات نامزد شوند؛ اما شاهد هستیم به راحتی در انتخابات نامزد می شوند.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: برخی به دنبال آن هستند که با این نوع ثبت نام ها جایگاه مجلس خبرگان را تضعیف کنند.
وی تاکید کرد: مجلس خبرگان رهبری جایگاهی علمی و علمای دارد و جایگاه حرکات سیاسی مذموم نیست؛ اینکه عده ای با علامه سازی بتوانند افرادی که جایگاه علمی ندارند وارد مجلس خبرگان کنند کار غلطی است و اگر کسی در خود این توانایی را احساس می کند، باید از فیلترهای مشخص و قانونی عبور کند.