به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسين مهاجران رئيس اتحاديه ميوه و سبزي در گفتگوي تلفني با خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما افزود : پياز در مناطقي مثل آذربايجان ( بناب و مراغه) و اصفهان توليد مي شد كه در اين مناطق برف آمده است و در شرايط سرما پياز سالم مي ماند.
وي ادامه داد: كشاورزان اين مناطق به دليل اينكه مي توانند در سرما ، پياز را انباري نگه دارند، وارد بازار نمي کنند.
مهاجران با اشاره به اينكه دليل گراني پياز در بازار نگهداري کشاورزان است ،گفت : تا ۲۰ روز آينده پياز از چابهار و بندرعباس وارد بازار مي شود و قيمت هاي بازار را متعادل مي کند.
وي با اشاره به اينكه كشاورزان در نگهداري اين پيازها اشتباه مي کنند افزود: وقتي پياز نو وارد بازار مي شود ديگر مردم پيازهاي کهنه را خريداري نمي کنند و اين كشاورزان خودشان ضرر مي کنند.
مهاجران قيمت پياز بازار را هزار و ۸۰۰ تا ۲ هزار تومان در هر كيلوگرم اعلام كرد.