کد خبر:۴۷۵۱۱۷
رئیس قوه قضاییه:

اعدام شیخ نمر سرآغاز اضمحلال دولت ظالم سعودی را رقم خواهد زد

آیت الله آملی لاریجانی در پیامی اعدام شیخ نمر را محکوم کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، متن پیام رئیس قوه قضاییه به شرح ذیل است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم


وَلا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتاً بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

 

شهادت مظلومانه عالم مجاهد آیت الله نمر باقر النمر را به ساحت مقدس امام زمان (ارواحنا فداه)، مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و عموم مسلمین و احرار جهان تبریک و تسلیت عرض میکنم.


اعدام این مجاهد وارسته از جانب دولت عربستان که با هدف برهم زدن وحدت جهان اسلام صورت پذیرفت، برای امت اسلامی بسیار دردآور و حزن انگیز است.


نقش استکبار جهانی در این جنایت، واضح و آشکار است چرا که نظام سلطه همواره مترصد فرصتی بوده تا امت اسلام را از یکپارچگی به تشتت کشانده و به اهداف شوم خود در منطقه دست یابد.


حاکمان سعودی با این اقدام سعی کردند تا شکست­های خود در منطقه را پنهان سازند، دریغ از اینکه خون شهدای عربستان و در رأس آن خون شهید عزیزمان آیت الله نمر، سراج منیری خواهد شد برای نشان دادن پلیدی آل سعود بر جهانیان و سرآغاز اضمحلال دولت ظالم سعودی را رقم خواهد زد.


        

صادق آملی لاریجانی


رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار