آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۵۱۳۶
دبیر کمیته سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان:

دولت ایران با حکومت دیکتاتور آل سعود برخورد جدی داشته باشد

دبیر کمیته سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان ضمن محکومیت جنایت اعدام شیخ نمر باقر النمر گفت: دولت ایران با حکومت دیکتاتور آل سعود برخورد جدی داشته باشد.

نوروزی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خرم آباد، گفت: از مجامع جهانی و دولت جمهوری اسلامی ایران می خواهیم که در برابر جنایت اعدام شیخ نمر باقر النمر ساکت ننشسته و با دولت دیکتاتور و غیره مردمی آل سعود برخود جدی داشته باشند.

 

وی افزود: با شهادت شیخ نمر دولت استبداد و ضد دموکراسی آل سعود نه تنها موفق به افزودن به طول عمر منحوس خود نخواهد شد؛ بلکه بر عکس این جنایت بزودی موجبات فروپاشی هر چه سریعتر این حکومت دیکتاتوری را فراهم و بساط  مفتیان ریاکار و دین فروشی که حکم مرگ شیخ نمر و دیگر آزادگان را امضا کردند را برمی چیند.

 

دبیر کمیته سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با بیان اینکه با اعدام شیخ نمر بار دیگر ابوسفیان ها و معاویه های تاریخ اسلام حجر بن عدی دیگری را به فتوای کعب الحبارهای زمان به شهادت رساندند گفت: اعدام ناجوانمردانه و جنایتکارانه شیخ نمر باقرالنمر عالم شیعه علوی دردی جانکاه بر قلوب رهروان تشیع علوی و دیگر آزادگان  ایجاد کرده است.

 

نوروزی ادامه داد: شیخ نمر عالم ضد استبداد که حقیقتا حجر بن عدی دیگری بود در مبارزات آزادی خواهانه، احقاق عدالت و افشای چهره پلید استبداد ریا کار آل سعود را با شهامت و دلیری در برابر رژیم دیکتاتور و سرکوب گر آل سعود و وارثان بنی امیه دنبال کرد و سرانجام به فتوای تزویر مفتیان و قاضیان متقلب و دین فروش سعودی به شهادت رسید.

 

وی اضافه کرد: شهادت شیخ نمر یادآور این کلام امام علی (ع) است که فرمودند: هر کسی که شیعه ماست باید منتظر محرومیت ها باشد.

 

دبیر کمیته سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: ما ضمن تقبیح اعدام شیخ نمر، با شیعیان راستین عربستان که برادران ایمانی ما هستند اعلام همدردی می کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار