ديدگاه‌هاي يرژي گروتفسكي در قرن بيستم منتشر ‌شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۶۰۷
در قالب يك كتاب با ترجمه افشين غفاريان؛

ديدگاه‌هاي يرژي گروتفسكي در قرن بيستم منتشر ‌شد

اين كتاب در رابطه با ديدگاه‌هاي يكي از شخصيت‌هاي تئاتر در قرن بيستم يعني «يرژي گروتفسكي» نوشته شده است.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، اين كتاب در رابطه با ديدگاه‌هاي يكي از شخصيت‌هاي تئاتر در قرن بيستم يعني «يرژي گروتفسكي» نوشته شده و همانطور كه ريچاردز در فصل نخست كتاب عنوان كرده، محور اين نوشته پژوهشي است كه استانيسلاوسكي در دوره آخر كارش به آن پرداخت و بعدها توسط گروتفسكي توسعه داده شد.

بر اساس اين گزارش، توماس ريچاردز از سال 1986 تا زمان پايان زندگي گروتفسكي همكار اصلي او بود و امروز به عنوان ميراث‌دار دانش او در تئاتر شناخته مي‌شود.

همچنين ترجمه حاضر 13 فصل از كتاب «در كار با گروتفسكي روي حركات جسماني» اثر توماس ريچاردز را در بر دارد.

لازم به ذكر است، ‌«پيش‌گفتاري از گروتفسكي»، «استانيسلاوسكي و گروتفسكي»،‌ «ريچارد چيشلاك در دانشگاه ييل»،‌ «كارگاه تئاتر عيني»، ‌«در نيويورك»، ‌«سخنراني گروتفسكي در كالج هانتر»، «كار در بوتيناچيو: حمله بر ناشيگري»،‌ «يك سال همراه با گروتفسكي در تئاتر عيني»،‌ «در مركز كار گروتفسكي»،‌ «مراحل آغازين»،‌ «گروتفسكي در برابر استانيسلاوسكي: تكانه‌ها»،‌ «حركات واقع‌گرايانه در زندگي روزمره» و «نتيجه‌اي بر حركات واقع‌گرايانه»، فصل‌هاي اين كتاب را تشكيل مي‌دهد.

ريچاردز در فصل نخست كتاب نوشته است: «من در هشت سال گذشته به طور مداوم با گروتفسكي كار كرده‌ام و دانش علمي كه از اين هنر به دست آورده‌ام همه از اوست، گروتفسكي مي‌دانست كه ياد گرفتن هر چيزي به اين معناست كه در تمرين و عمل بدان تسلط پيدا كنم و بايد از طريق عمل كردن فرا بگيرم نه با حفظ كردن ايده‌ها و تئوري‌ها».

وي در يكي ديگر از فصل‌ها آورده است: براي نخستين بار با متد كار گروتفسكي از طريق چيشلاك كه يكي از اعضاي اصلي لابراتور تئاتر در لهستان بود، آشنا شدم.

شايان ذكر است،‌ كتاب «در كار با گروتفسكي روي حركات جسماني» نوشته توماس ريچاردز با ترجمه افشين غفاريان از مجموعه تئاتر امروز جهان در شمارگان 1100 نسخه و با قيمت 2500 تومان از سوي انتشارات قطره روانه بازار كتاب شده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار