آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۶۶۶۱

مراسم گرامیداشت شهادت شیخ نمر در علوم پزشکی کاشان برگزار شد

مراسم گرامیداشت شهادت شیخ نمر با حضور جمعی از مدیران، مسئولان و دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، حجت الاسلام احسان محمدی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه کاشان در مراسم گرامیداشت شیخ نمر، ضمن تسلیت و تبریک شهادت مظلومانه آیت الله شیخ نمر خدمت رهبر معظم انقلاب و همه شیعیان، شهادت این عالم مجاهد را نمونه ای از درس کربلا دانست.

 

وی با بیان اینکه هدف از شهادت مظلومانه آیت الله شیخ نمر به همراه اعدام افرادی با جرم های کیفری تحت الشعاع قرار دادن شهادت شیخ نمر و انقلابیون عنوان کرد و افزود: این ظاهر ماجراست و باطن و هدف اصلی شهادت شیخ نمر چیزی فراتر از این مسئله است.

 

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه کاشان دفاع شیخ نمر از شیعه و کشورهای شیعه مذهب و مخالفت با عدوات و دشمنی با ایران را دلیل اصلی این ماجرا برشمرد و تصریح کرد: مسئولین سیاسی عربستان به خانواده شیخ دو پیشنهاد داده بودند یا اینکه شیخ از زندان برای پادشاه عربستان نامه عذرخواهی بنویسد و یا اینکه خانواده شیخ در وزارت کشور عربستان حضور یافته و عذر خواهی کنند.

 

محمدی، با اشاره به اینکه شهادت مظلومانه این شیخ برنامه از پیش طراحی شده استکبار و صهیونیست و آیین مرتجع عرب است، بیان داشت: عربستان به نمایندگی از آیین مرتجع عرب، آمریکا و صهیونیست سه ضلع اصلی این مثلث هستند.

 

وی، با بیان اینکه تمام این طراحی ها بعد از بیداری اسلامی بیشتر شده و به مرحله عملیاتی رسیده، افزود: سرکوب قیام ها به خصوص در بحرین و مهار مرکز تولید قدرت مهمترین اقدام در این راستا است.

 

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه کاشان در پایان با اشاره به پیغام سران عرب، ایران را مرکز تولید قدرت دانست و خاطرنشان کرد: سرکوبی تمام شیعیان مهم ترین برنامه و هدف است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار