افتتاح 3 پروژه عمراني در دانشگاه سمنان
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از سمنان، در مراسم افتتاح اين طرح هاي عمراني كه با حضور مسئولان حوزه عمراني استانداري سمنان، فرماندار سمنان و جمعي از مديران و مسئولان دانشگاه سمنان برگزار شد، يك باب خوابگاه، مسجد بزرگ پرديس دانشگاه سمنان و سالن غذاخوري مركزي اين دانشگاه به بهرهبرداري رسيد.
دکتر علي خيرالدين، رئيس دانشگاه سمنان در اين مراسم اظهار داشت: سفر رهبر فرزانه انقلاب در آبانماه 1385 به استان سمنان، علاوه بر بار معنوي، بركات زيادي براي اين استان و دستگاههاي اجرايي آن از جمله دانشگاه سمنان داشت كه امروز افتتاح اين پروژه ها از بركات آن سفر ارزشمند است.
وي پيرامون مشخصات فني اين پروژهها گفت: يكي از پروژههاي افتتاحي، يك باب خوابگاه دختران با ظرفيت 350 نفر است كه با زيربناي3750 مترمربع و با اعتباري بالغ بر 18 هزار ميليون ريال ساخته شده و با بهرهبرداري از اين خوابگاه، پوشش خوابگاهي دانشگاه سمنان به حدود 50 درصد خواهد رسيد.
خيرالدين ديگر پروژه عمراني افتتاح شده در اين دانشگاه را سالن غذاخوري مركزي اعلام کرد و افزود: اين سالن غذاخوري با زير بناي3350 مترمربع با اعتباري معادل 17 هزار و 360ميليون ريال ساخته شده و بهرهبرداري رسمي از اين پروژه در آيندهاي نزديك خواهد بود.
رئيس دانشگاه سمنان در خصوص ايجاد باشگاه رفاه در دانشگاه سمنان نيز خاطرنشان كرد: اين باشگاه در داخل خوابگاه تازه تاسيس شده دانشگاه قرار دارد و فعلاً در فضايي محدود ايجاد شده و شامل امكاناتي نظير وسايل ورزشي، پخش فيلم، كامپيوتر، اينترنت پرسرعت و كتابخانه است كه با فراهم آمدن اين امکانات دانشجويان ميتوانند اوقات فراغت خود را به نحو مطلوبتري در محيط خوابگاهي سپري كنند.
وي در ادامه بيان کرد: معمولاً در خوابگاههاي دانشجويي، محيطي كه دانشجويان بتوانند لحظاتي به استفاده از امكانات فوقبرنامه بپردازند وجود ندارد و دانشگاه سمنان از معدود دانشگاههايي است كه اقدام به ايجاد چنين فضايي كرده است؛ چراكه وجود چنين فضايي ميتواند باعث از بين رفتن خستگي درس و مطالعه در دانشجويان شود.
خيرالدين ديگر پروژه افتتاحي در اين دانشگاه را مسجد بزرگ امام علي(ع) دانست و يادآور شد: اين مسجد با زيربناي1200 مترمربع با اعتباري بالغ بر 6500 ميليون ريال از محل رديف بودجه متمركز وزارت علوم ساخته شده كه با حضور نماينده وليفقيه در استان شاهد افتتاح آن هستيم.
در ادامه اين مراسم محمود ملاباشي، معاون دانشجويي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز با اشاره به پيشتازي دانشگاه سمنان در فعاليتهاي عمراني گفت: در سه سال اخير چهره اين دانشگاه دگرگون شده و كمتر دانشگاهي در كشور به چنين حجم فعاليتهاي عمراني دست پيدا كرده است.
وي ايجاد باشگاه رفاه در دانشگاههاي كشور را در راستاي ايجاد فضايي با نشاط، همراه با ارائه خدمات تغذيهاي، ورزشي، فرهنگي و فوقبرنامه به دانشجويان دانست و ادامه داد: اين موضوع در تابستان سال جاري از طرف اداره كل امور فرهنگي وزارت علوم مطرح شد و دانشگاه سمنان يكي از دانشگاههاي معدودي است كه نسبت به ايجاد اين باشگاه اقدام كرده است البته مسلماً در آينده چنين فضايي بايد در سطح دانشگاه و براي تمامي دانشجويان ايجاد شود.
ملاباشي در اين مراسم ضمن تقدير از فعاليتهاي صورت گرفته در دانشگاه سمنان، لوح تقدير و هديهاي از طرف حوزه معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه سمنان به رئيس اين دانشگاه اهدا كرد.
لازم به ذکر است، در پايان اين مراسم مسجد بزرگ دانشگاه سمنان با اقامه نماز جماعت به امامت حجه الاسلام شاهچراغي، نماينده وليفقيه در استان و امام جمعه سمنان به طور رسمي افتتاح شد./انتهاي پيام/