به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه، 28 دی ماه) مجلس شورای اسلامی، با پیشنهاد ارجاع طرح یک فوریتی منع تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیر مجاز و آسیب رسان به سلامت در فضاهای مجازی و شبکه های ماهواره ای به کمیسیون بهداشت با 112 رأی موافق، یک رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
علی لاریجانی با بیان اینکه ماده یک و 2 طرح یک فوریتی منع تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب رسان به سلامت در فضاهای مجازی و شبکه های ماهواره ای از توزیع قاچاق و تبلیغات غیرمجاز و غیر استاندارد داروهای آسیب رسان مشابه است،افزود: در این ماده ها باید مشخص شود کسی که تیزر تبلیغاتی میدهد مقصود تلویزیون یا تمام رسانه ها را شامل می شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه قانون مبهم نوشتن ایراد دارد ،تاکید کرد: علی رغم اینکه اصل طرح فکر درستی است؛لذا برای برطرف شدن اشکالات و روشن بودن قانون پیشنهاد ارجاع طرح به کمیسیون را مطرح می کنیم.
محمدحسن قربانی در توضیح گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی مبنی بر طرح یک فوریتی منع تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب رسان به سلامت در فضاهای مجازی و شبکه های ماهواره ای، گفت: در دهه های اخیر شاهد تبلیغات محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب رسان به سلامت در برخی رسانه های ماهواره ای، رسانه ملی و حتی برخی سایت های داخلی هستیم که علیرغم پیش بینی جرایم در این خصوص تا کنون مجازات بازدارنده ای صورت نگرفته است.
قربانی با بیان اینکه طرح مذکور وزارت بهداشت را مکلف به برخورد با داروهای آسیب رسان می کند،تاکید کرد: طرح یک فوریتی منع تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب رسان به سلامت در فضاهای مجازی و شبکههای ماهواره ای از توزیع قاچاق و تبلیغات غیرمجاز و غیراستاندارد داروهای آسیب رسان جلوگیری میکند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با یادآوری فوت 3 نفر از هموطنانمان به دلیل مصرف داروهای آسیب رسان در سال گذشته،تاکید کرد: در صورت تصویب این طرح موجب گذر داروها از زیر ذرهبین مسئولان می شود،همچنین رسانه ها را از تبلیغات اغرارآمیز داروها و مکملهای غیر استاندارد منع میکند.